PoslovnePoslovne vijestiVienna osiguranje d.d. VIG: SUPERIOR osiguranje života i zdravlja, uključivo COVID-19

Vienna osiguranje d.d. VIG: SUPERIOR osiguranje života i zdravlja, uključivo COVID-19

Osiguravatelj života br. 1 u BiH, Vienna osiguranje d.d. VIG je u saradnji sa matičnom kompanijom iz Beča, Austrija kreirao te učinio dostupnim jedinstven proizvod životnog osiguranjana tržištu BiH pod nazivom SUPERIOR.

SUPERIOR ugovor o životnom osiguranju omogućava da se uplatom 1 premija ostvaruje pravo na čak 3 osigurane sume. Pored zaštite života (uključivo i od COVID-19  te drugih sličnih epidemija) ovaj proizvod podrazumijeva i zdravstveno osiguranje pojedinca i njegove porodice od 23 najčešće bolesti današnjice. Međutim, ono što SUPERIOR izdvaja u odnosu na druge slične proizvode na tržištu jeste činjenica da se i nakon isplate osiguranog slučaja kod oboljenja, ugovor nastavlja pružajući mogućnost isplate dodatnih osiguranih suma do kraja ugovorenog roka trajanja. Dodatno,i pored isplate finansijske podrške za oboljevanja tokom trajanja ugovora, na datum isteka tj. doživljenja vrši se povrat uplaćene premijedo 90%.

„Svii maoci SUPERIOR ugovora o osiguranju stiču pravo na besplatnu karticu programa lojalnosti Vienna osiguranja VIG kojom ostvaruju do 20% popusta na zdravstvene usluge, preglede, laboratorijske usluge, COVID-19 testove i sl. u privatnim poliklinikama iz mreže Vienna partnera programa lojalnosti (više na:Vienna partneri programa lojalnosti. Na ovaj način želimo pružiti dodatnu podršku našim osiguranicima u ovim nezavidnim vremenima te im omogućiti pravovremenu zdravstvenu zaštitu i njegu po povoljnijim cijenama“ istakla je gospođa Emina Bikić, rukovodilac Odjela prodaje Vienna osiguranja VIG.

Vienna osiguranje d.d. VIG je tržišni lider u životnom osiguranju u BiH te je najnagrađivanije društvo za osiguranje u BiH u posljednjih nekoliko godina. Takođe je i članica Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 25 zemalja i preko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Svi koji za sebe i svoju porodicu još uvijek nisu ugovorili SUPERIOR osiguranje, mogu zatražiti ponudu posjetom na: Superior osiguranje ili popunjavanjem obrasca klikom OVDJE.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima