2.7 C
Sarajevo
Poslovne vijestiVelika nagradna igra – za samo 100 KM do 12.500 KM x...

Velika nagradna igra – za samo 100 KM do 12.500 KM x 2 na poklon kartici banke uz Stanić-Trade

Izvučen je prvi krug dobitnika u velikoj nagradnoj igri koju je organizirala kompanija Stanić-Trade u saradnji sa renomiranim svjetskim brendovima LG, Philips, Electrolux, Whirlpool za jubilarnih 25 godina uspješnog poslovanja koja traje do 25.10.2020. godine, piše poslovni portal poslovne.com.

Dobitnici su izvučeni u ponedjeljak, 14.9.2020 godine i možete ih pogledati na web stranici, a za sve ljubitelje tehnike koji se odluče za kupovinu ostala su još tri kruga izvlačenja, a u finalnom izvlačenju 29.10.2020. izvlače se 2 glavne nagrade, bankovne kartice UniCredit banke u vrijednosti od 25.000 KM (2 x 12.500 KM) i još 100 vrijednih nagrada.

Učešće u nagradnoj igri možete osigurati kupovinom  u vrijednosti 100 KM ili više u najbližem Techno Shop prodajnom mjestu ili kod jednog od preko 50 distributivnih partnera. Više detalja potražite na linku ili direktno u najbližoj bolje opremljenoj prodavnici tehničkom robom.

„Zadovoljni smo odzivom u prvom krugu izvlačenja i brojem pristiglih kupona, a interes za nagradnu igru iz dana u dan raste. Pozivamo sve ljubitelje tehnike da posjete najbliži Techno Shop ili jednog od ovlaštenih Stanić distributera,“ izjavili su ispred kompanije Stanić-Trade.  

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img