23.8 C
Sarajevo

Velika nagradna igra : BBI banka & Mastercard nagrađuju

Velika nagradna igra – Plaćajte beskontaktno ili online BBI Mastercard® karticama i svaki mjesec osvojite laptop, mobitel ili jedno od mnogobrojnih turističkih putovanja u Bosni i Hercegovini

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard od 1. septembra starta sa velikom nagradnom igrom “BBI banka & Mastercard nagrađuju 2020.“ za sve korisnike BBI Mastercard® kartica i za tu priliku su spremili čak 40 vrijednih nagrada – dvadeset laptopa, deset mobitela i deset turističkih putovanja u BiH.

“BBI i Mastercard zajedno žele promovirati sigurna i jednostavna beskontaktna i online plaćanja BBI Mastercard® karticama. Digitalizacija poslovanja koja je trend u svijetu, pa tako i u našoj Bosni i Hercegovini, u svakom trenutku omogućava vlasnicima BBI Mastercard® kartica da sigurno obave plaćanje, online iz vlastitog doma ili sa bilo kojeg mjesta. Također, beskontaktno plaćanje je sigurnije, jer vašu karticu ne morate uopće ispuštati iz ruke.” – izjavio je Dino Selimović, direktor Marketinga i komunikacija BBI banke.

BBI i Mastercard su zajedno sa partnerima pripremili zaista vrijedne nagrade – laptope, mobitele i turistička putovanja. Aktuelna situacija motivisala je obje kompanije da za dio nagrada odaberu turističke aranžmane unutar naše prelijepe Bosne i Hercegovine, kako bi na taj način barem malo pomogli našim turističkim radnicima da prebrode trenutnu krizu, ali i kako bi istovremeno promovisali prirodne ljepote naše domovine.

“Tokom trajanja ove nagradne igre, BBI banka i BBI VIP Business Club će svim klijentima, pravnim licima i članovima BBI VIP Business Cluba u periodu od 1.9. do 31.12.2020. godine BBI Mastercard® Business Debit kartice izdavati bez naknade za upisninu i izdavanje za prvu godinu korištenja.” -zaključio je Selimović.

Učešće u ovoj nagradnoj igri, koja traje od 1. septembra do 31. decembra 2020. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog kalendarskog mjeseca naprave najmanje 5 (pet) beskontaktnih ili online transakcija na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 100 KM. Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, koje će biti upriličeno svakog drugog četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec.

Sve informacije o nagradnoj igri dostupne su na web stranici bbi banke: www.bbi.ba, detalji su navedeni u Pravilima nagradne igre koja možete preuzeti ovdje, a dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem besplatnog info telefona 080 020 020.


Zaštite svoju karticu! Sami odredite gdje, kako i kada je možete koristiti.
Aktivirajte besplatno aplikaciju Card Guard – kliknite ovdje za više informacija.

Imate biznis vijest i želite da je objavite? Poslovne vijesti objavljujemo besplatno na platformi poslovne.com. Javite nam se!

spot_img