2.7 C
Sarajevo
Poslovne vijestiUNIQA poklanja test na COVID-19

UNIQA poklanja test na COVID-19

Ponovni rast broja oboljelih od COVID-19 u BiH i u svijetu, povećao je neizvijesnost mnogih građana po pitanju zdravlja i finansijske sigurnosti.

Zbog otežanih procedura, pristup javnom zdravstvu je velikim dijelom ograničen, a i dugotrajan, dok je posjeta privatnoj ordinaciji ili poliklinici za mnoge nepristupačna.

Novom kampanjom “Misli živimo bolje zajedno”, UNIQA osiguranje želi pružiti svim klijentima osjećaj sigurnosti i bezbrižnosti kada je u pitanju zdravlje njih i njihove porodice.

Uz bogatu ponudu proizvoda UNIQA Dobrovoljnog zdravstvenog osiguanja, klijentima se omogućuju vrhunske usluge liječenja bez dugotrajnog čekanja u najboljim privatnim ordinacijama i poliklinikama širom Bosne i Hercegovine

Već od 6 KM mjesečno dodatno zdravstveno osigurani i bezbrižni

Kako bi ovaj vid zdravstvenih usluga bio dostupan što većem broju građana, naknade počinju već od 6 KM do 25 KM mjesečno, a donose pogodnosti koje pored specijalističkih pregleda, laboratorije i pedijatrijskih usluga nude i pokriće troškova prilikom bolničkog liječenja, a od ove godine svakako i liječenje od COVID-19.

Uz postojeću ponudu, od ovog mjeseca program je obogaćen i za novi UNIQA VITAL Premium paket uz kojeg klijenti imaju 100% pokriće svih troškova nastalih prilikom dijagnosticiranja i liječenja u privatnim zdravstvenim ustanovama širom Bosne i Hercegovine.

Ukupno pokriće troškova iznosi čak do 10.000 KM. Pored navedenih pregleda, UNIQA preuzima i troškove za hitne stomatološke intervencije usljed nezgode, kao i troškove za lijekove.

Klijenti koji zaključe jednu od polisa UNIQA Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja do 20.12.2020., na poklon dobijaju i test na COVID-19, koji je iskoristiv do 30.06.2021., a dodatan popust od 20% na zaključenje polise se ostvaruje prilikom online kupovine.

Sve informacije o polisama Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja dostupne su putem besplatnog telefona 080 02 02 51 ili na web stranici Društva www.uniqa.ba.

Misli, živimo bolje zajedno – Misli UNIQA.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img