26.6 C
Sarajevo
PoslovnePoslovne vijestiUNIQA poklanja test na COVID-19

UNIQA poklanja test na COVID-19

Ponovni rast broja oboljelih od COVID-19 u BiH i u svijetu, povećao je neizvijesnost mnogih građana po pitanju zdravlja i finansijske sigurnosti.

Zbog otežanih procedura, pristup javnom zdravstvu je velikim dijelom ograničen, a i dugotrajan, dok je posjeta privatnoj ordinaciji ili poliklinici za mnoge nepristupačna.

Novom kampanjom “Misli živimo bolje zajedno”, UNIQA osiguranje želi pružiti svim klijentima osjećaj sigurnosti i bezbrižnosti kada je u pitanju zdravlje njih i njihove porodice.

Uz bogatu ponudu proizvoda UNIQA Dobrovoljnog zdravstvenog osiguanja, klijentima se omogućuju vrhunske usluge liječenja bez dugotrajnog čekanja u najboljim privatnim ordinacijama i poliklinikama širom Bosne i Hercegovine

Već od 6 KM mjesečno dodatno zdravstveno osigurani i bezbrižni

Kako bi ovaj vid zdravstvenih usluga bio dostupan što većem broju građana, naknade počinju već od 6 KM do 25 KM mjesečno, a donose pogodnosti koje pored specijalističkih pregleda, laboratorije i pedijatrijskih usluga nude i pokriće troškova prilikom bolničkog liječenja, a od ove godine svakako i liječenje od COVID-19.

Uz postojeću ponudu, od ovog mjeseca program je obogaćen i za novi UNIQA VITAL Premium paket uz kojeg klijenti imaju 100% pokriće svih troškova nastalih prilikom dijagnosticiranja i liječenja u privatnim zdravstvenim ustanovama širom Bosne i Hercegovine.

Ukupno pokriće troškova iznosi čak do 10.000 KM. Pored navedenih pregleda, UNIQA preuzima i troškove za hitne stomatološke intervencije usljed nezgode, kao i troškove za lijekove.

Klijenti koji zaključe jednu od polisa UNIQA Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja do 20.12.2020., na poklon dobijaju i test na COVID-19, koji je iskoristiv do 30.06.2021., a dodatan popust od 20% na zaključenje polise se ostvaruje prilikom online kupovine.

Sve informacije o polisama Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja dostupne su putem besplatnog telefona 080 02 02 51 ili na web stranici Društva www.uniqa.ba.

Misli, živimo bolje zajedno – Misli UNIQA.

Koliko je koristan ovaj članak?

PROČITAJTE:  Italijanska banka Banca Etica investira milion eura u Mikrokreditnu fondaciju LIDER

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima