8.8 C
Sarajevo
Poslovne vijestiTUSPAS.ba/ Prva booking platforma za roditelje, sve na jednom mjestu

TUSPAS.ba/ Prva booking platforma za roditelje, sve na jednom mjestu

TUSPAS.ba je prva booking platforma za roditelje koja okuplja kvalitetne ponuđače i prodavače koji nude usluge i proizvode za djecu ( 0-14 godina) i roditelje, piše biznis portal poslovne.com

Naime, roditelji imaju mogućnost da putem TUSPAS.ba platforme brzo i jednostavno pretražuju i rezerviraju usluge, aktivnosti i dešavanja koja se nude u Sarajevu dok roditelji širom BiH imaju priliku da kupuju kvalitetne proizvode od raznih prodavača u sklopu TUSPAS Online Shopa.

Važno je istaći da na platformi korisnici mogu pronaći ponuđače koji nude usluge iz oblasti obrazovanja, zabave, muzičkog obrazovanja, sporta, umjetnosti, kulture i zdravlja.

tus pas
tus pas

”Posebnu pažnju smo posvetili kategoriji za trudnice i porodilje, a gdje će pronaći pomoć u edukaciji i pripremi za majčinstvo. Na Online shopu korisnici širom BiH mogu kupovati kvalitetne i jedinstvene proizvode za djecu i roditelje direktno od raznih prodavača”, ističu sa ove platforme.

Ovdje se daje prilika svim kvalitetnim ponuđačima i prodavačima, velikim i malim brandovima, da na jednom mjestu kvalitetno prezentuju sve svoje usluge i proizvode koje nude za djecu i roditelje.

Roditelji ali i svi ostali, mogu vršiti rezervacije i kupovine putem TUSPAS.ba platforme koja je sačinjena od web portala i mobilne aplikacije za Andorid i IOS. Putem platforme korisnici mogu direktno komunicirati s ponuđačima i prodavačima i dogovarati se o detaljima, vršiti rezervaciju i kupovinu po važećim i akcijskim cijenama i to bez naknada.

Više o platformi možete saznati putem slijedećeg linka https://tuspas.ba kao i putem Facebook stranice

spot_img