-5.1 C
Sarajevo
Poslovne vijestiTrebate hitno savjet ljekara, potražite ga na novom zdravstvenom portalu "Doktor...

Trebate hitno savjet ljekara, potražite ga na novom zdravstvenom portalu “Doktor kad mi treba”

Nemate vremena da odete svom porodičnom ljekaru, a u zdravstvenim ste problemima te pod hitno trebate savjet stručnjaka, ne brinite, stigao je “Doktor kad mi treba”, piše biznis portal poslovne.com

Naime, pokrenut je regionalni zdravstveni portal doktorkadmitreba.com za online komunikaciju sa ljekarima, koji u svojoj bazi ima više stotina zdravstvenih profesionalaca iz različitih oblasti, koji su u svakom trenutku na raspolaganju svim potencijalnim korisnicima ove nove i jedinstvene usluge.

Najbrži način za dobijanje odgovora i savjet ljekara

Doktor kad mi treba je najbrži način dobijanja savjeta zdravstvenog profesionalca od povjerenja, bez napuštanja doma, ureda ili hotela. Sve što je potrebno je da izaberete doktora koji vam treba i kontaktirate ga kako biste riješili nedoumice koje imate i posavjetovali se.

Oblasti u kojima ovom uslugom možete zamijeniti klasični odlazak ljekaru su:

Konsultacije o zdravlju djece i beba
Prehlada i gripa
Ginekološki i urološki problemi
Mentalno zdravlje
Hronična oboljenja
Drugo mišljenje za CT i MRI snimke
Problemi sa tjelesnom težinom
i mnoga druga stanja.
Doktor kad mi treba ne pruža konsultacije u urgentnim situacijama. U tom slučaju pozovite 124 ili se odmah uputite do najbliže zdravstvene ustanove.

Načini plaćanja

Plaćanje usluga bit će moguće kupovinom eDOC kredita (1 eDOC=1 EUR) za chat/video konsultacije (vrijednost 20 eDOC kredita) i drugo mišljenje (vrijednost 139 eDOC).

Pacijentima je uz konsultacije omogućeno i traženje drugog mišljenja, za koje je neophodno dostaviti potrebnu medicinsku dokumentaciju. Stručno mišljenje odabranog zdravstvenog profesionalca stiže u roku od 48 sati, bez potrebe da klijent napušta svoj dom ili odlazi u inostranstvo, što je dosad bio čest slučaj, a sve usluge je moguće dobiti na nekoliko svjetskih jezika.

Još jedna velika prednost za sve korisnike portala je besplatno arhiviranje njihove medicinske dokumentacije na posebno kreiranom računu.

Online konsultacije doprinose značajnim uštedama u zdravstvenom sistemu, a misija stručnjaka okupljenih oko novog portala je da svakome osiguraju pravovremeni savjet i riješe medicinsku dilemu. Dugoročno žele doprinijeti unapređenju zdravlja i edukacije stanovništva.

Partneri projekta Doktor kad mi treba su: Vienna osiguranje VIG, Mastercard, BH Telecom, Lek, i Jadran Galenski laboratorij.

Preuzmite kontrolu nad vašim zdravljem već danas i pridružite se onima koji su otkrili sve prednosti novog načina komuniciranja sa zdravstvenim profesionalcima.

Registracija zdravstvenih profesionalaca na portal je jednsotavna:

https://doktorkadmitreba.com/join nakon čega će biti kontatirani od DKMT tima, kako bi prošli potrebnu online edukaciju.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img