26.6 C
Sarajevo
PoslovneGeek svijetTehno savjeti: Pogledajte nove funkcije na YouTube

Tehno savjeti: Pogledajte nove funkcije na YouTube

Tehno savjeti – Najveća promjena kada je u pitanju mobilna aplikacija YouTube je novi pokret kojim možete uključiti ili isključiti video u prikazu preko cijelog zaslona, ali tu su i novi dodaci YouTube te proširenje postojeće funkcije

Mobilna izdanja aplikacija YouTube dobit će nekoliko novih funkcija koje bi trebale olakšati pregledavanje i upravljanje video zapisima. Između ostalog, dodani su novi pokreti i nadograđene kontrole za upravljanje.

tehno savjeti: pogledajte nove funkcije na youtube
Tehno savjeti: Pogledajte nove funkcije na YouTube

Najveća promjena je novi pokret kojim možete uključiti ili isključiti video u prikazu preko cijelog zaslona. Umjesto kuckanja po zaslonu ili zakretanja vašeg smartfona moći ćete potegnuti prstom po zaslonu prema gore kako bi aktivirali prikaz preko cijelog zaslona i prema dolje kako bi ga isključili.

Ti će pokreti funkcionirati samo ako ih koristite u prozoru za reprodukciju, tako da ne bi trebalo biti zabune oko istih gesti za izlazak iz aplikacija u operativnim sustavima Android i iOS, piše Verge.

Tehno savjeti – U video player dodali su novu dugmad. Sklopka za titlove pojavit će se iznad izbornika koji prekriva prikaz, skupa sa sklopkom pomoću koje uključujete i isključujete automatsko pokretanje videa.

Možete i kucnuti na vremensku oznaku (timestamp) videa kako bi se prebacili između prikaza koliko je vremena proteklo i koliko je preostalo.

tehno savjeti: pogledajte nove funkcije na youtube
Tehno savjeti: Pogledajte nove funkcije na YouTube

Uvedena je proširena inačica značajke video poglavlja, na kojoj u YouTubeu rade zadnjih nekoliko mjeseci. Od sad ima popis koji prikazuje sva poglavlja u sklopu videa, uključujući i pretpregled.

Tehno savjeti – Također smo dobili i novi set prijedloga za akciju kojim će vam aplikacija reći, primjerice, kad bi bilo dobro zakrenuti vaš smartfon ili koristiti konzolu za virtualnu stvarnost.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

PROČITAJTE:  Gimnazija za tvoju sigurnu i sretnu budućnost!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima