5 C
Sarajevo
Novac i finansijeSPECIJALNA PRIZNANJA/ Addiko banka osvojila Zlatni Bam za marketing i web stranice

SPECIJALNA PRIZNANJA/ Addiko banka osvojila Zlatni Bam za marketing i web stranice

U ruke marketinške tima Addiko banke i ove godine otišlo je specijalno priznanje Zlatni BAM za marketinške aktivnosti i web stranice, piše biznis portal poslovne.com

Drugi put zaredom, Addiko banka je nagrađena Zlatnim BAM-om za najbolji marketing i najbolju web stranicu od strane poslovno – finansijskog magazina “Banke i Biznis u BiH”.

“Digitalna transformacija zauzima posebno mjesto u našem poslovanju, te nam je važno da naši digitalni alati klijentima olakšaju i pojednostave bankarstvo. Takva je i naša web stranica, kreirana na način da korisnicima omogući što jednostavniji pristup traženim podacima, bez gubitka previše vremena”, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank d.d. Sarajevo i dodala da su marketinške kampanje banke jasne, konkretne i jednostavne, te na taj način oslikavaju Addiko Bank poslovnu strategiju.

“Jasno i jednostavno bankarstvo zahtijeva dobru marketinšku strategiju, kroz jasnu i jednostavnu komunikaciju. Ne volimo komplikovati i trudimo se provoditi princip „brižno odabrano i dobro osmišljeno „manje je više“, što je u skladu sa našim pozicioniranjem kao jedine specijalističke banke u regiji. Našu energiju kontinuirano usmjeravamo u praktičnost i udobnost poslovanja sa našim klijentima, s toga smo posebno fokusirani na funkcionalnost kanala promocije i prodaje, od poslovnih jedinica do naše web stranice,“ ističe Marija Panić, marketing menadžer Addiko Bank Banja Luka.

spot_img