-3.1 C
Sarajevo
Poslovne vijestiSezonski posao na jednom od najljepših otoka na Jadranu čeka na vas!

Sezonski posao na jednom od najljepših otoka na Jadranu čeka na vas!

Zanima vas rad u turizmu na hrvatskoj obali i željni ste izazova? Ovo je vaša prilika!

Jadranka turizam, jedno od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj, koja već više od 70 godina uspješno posluje u hotelijerstvu, kampingu i trgovačkoj djelatnosti na otocima Cresu i Lošinju, zapošljava.

Sezonski posao
Sezonski posao

Jadranka turizam iz Malog Lošinja u potrazi je za sezonskim djelatnicima u hotelima, kampovima i restoranima. Zapošljavaju konobare, kuhare, čistače, spa terapeute i druga pomoćna zanimanja u turizmu.

Posjetite web stranicu jadranka.hr, facebook stranicu Jadranka turizam – Mali Lošinj i prijavite se na otvorene konkurse ili pošaljite Vaš životopis na e-mail: [email protected]

Sezonski posao
Sezonski posao

Pokrenite Vašu priču u Jadranka turizmu!

Najveći poslodavac u regiji

Jadranka grupa ima preko 700 stalno zaposlenih, ljeti dodatno zapošljavaju oko 800 sezonskih radnika. Od 2009. zaposlili su više od 350 radnika (na neodređeno i određeno vrijeme). Posluju, investiraju i zapošljavaju isključivo na otocima Lošinju i Cresu.

Sezonski posao
Sezonski posao na jednom od najljepših otoka na Jadranu čeka na vas! 4

Posebnu pažnju Jadranka grupa posvećuje stvaranju inovativnog i poticajnog okruženja, omogućava stjecanje iskustva u struci uz iskusne i stručne mentore te uključivanje u program nagrađivanja. Jadranka u edukacije zaposlenika ulaže višemilionske iznose te putem vlastite Gastroakademije za visoku uslugu hotela pet zvijezda i specijalizacija za zanimanja poput barmena, somelijera i conciergea omogućava napredovanje u karijeri. (Foto: Jadranka.hr)

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img