16.6 C
Sarajevo
PoslovnePoslovne vijestiSezonski posao na jednom od najljepših otoka na Jadranu čeka na vas!

Sezonski posao na jednom od najljepših otoka na Jadranu čeka na vas!

Zanima vas rad u turizmu na hrvatskoj obali i željni ste izazova? Ovo je vaša prilika!

Jadranka turizam, jedno od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj, koja već više od 70 godina uspješno posluje u hotelijerstvu, kampingu i trgovačkoj djelatnosti na otocima Cresu i Lošinju, zapošljava.

sezonski posao
Sezonski posao

Jadranka turizam iz Malog Lošinja u potrazi je za sezonskim djelatnicima u hotelima, kampovima i restoranima. Zapošljavaju konobare, kuhare, čistače, spa terapeute i druga pomoćna zanimanja u turizmu.

Posjetite web stranicu jadranka.hr, facebook stranicu Jadranka turizam – Mali Lošinj i prijavite se na otvorene konkurse ili pošaljite Vaš životopis na e-mail: zaposljavanje@jadranka.hr

sezonski posao
Sezonski posao

Pokrenite Vašu priču u Jadranka turizmu!

Najveći poslodavac u regiji

Jadranka grupa ima preko 700 stalno zaposlenih, ljeti dodatno zapošljavaju oko 800 sezonskih radnika. Od 2009. zaposlili su više od 350 radnika (na neodređeno i određeno vrijeme). Posluju, investiraju i zapošljavaju isključivo na otocima Lošinju i Cresu.

sezonski posao
Sezonski posao na jednom od najljepših otoka na Jadranu čeka na vas!

Posebnu pažnju Jadranka grupa posvećuje stvaranju inovativnog i poticajnog okruženja, omogućava stjecanje iskustva u struci uz iskusne i stručne mentore te uključivanje u program nagrađivanja. Jadranka u edukacije zaposlenika ulaže višemilionske iznose te putem vlastite Gastroakademije za visoku uslugu hotela pet zvijezda i specijalizacija za zanimanja poput barmena, somelijera i conciergea omogućava napredovanje u karijeri. (Foto: Jadranka.hr)

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima