7.7 C
Sarajevo

ReThink & ReStart/ Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020

Centar za edukaciju PRO EDUCA iz Banjaluke će, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera i preporuka, 27. i 28. oktobra u Bijeljini organizovati, šesti po redu, Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020, pišu poslovne.com

Broj učesnika Poslovnog foruma menadžera je ograničen,u skladu sa važećim mjerama i preporukama, ali je za sve one koji žele pratiti dvodnevni program, Centar za edukaciju PRO EDUCA omogućio live prenos događa putem svoje Facebook stranice: facebook.com/ProEduca i YouTube kanala: youtube.com/proeducabih. Generalni pokrovitelj šestog izdanja Poslovnog foruma menadžera je Grad Bijeljina. Pokrovitelj je Vlada Republike Srpske, a partner Područna privredna komora Banja Luka.

Treći put je Grad Bijeljina domaćin događaja, a ove godine, umjesto novih trendova iz oblasti savremenog poslovanja, organizatori su odlučili predavanja i panel diskuje posvetiti osnovama biznisa, etičkog poslovanja, te u duhu vremena – restrukturisanju organizacija za i zbog “nove normalnosti”, izazovima u doba pandemije za privedu, ali i dualnom obrazovanju.

“Bijeljina se polako ali sigurno pozicionira na mapi važnih poslovnih događaja, uspješnih priča i kvalitetnih prilika za razvoj i ulaganja. Ovo je treći put da organizujemo Poslovni forum menadžera u Bijeljini i to je samo jedan od načina da našem gradu i našoj regiji obezbijedimo reputaciju kakvu zaslužuju. Već treću godinu okupljamo najuspješnije menadžere i lidere, ne samo iz Republike Srpske, nego i iz regiona.  Njima želimo pokazati kako Semberija kao regija ima velike potencijale i resurse za razvoj privrede, poljoprivrede  i turizma, a od njih nesebično dobijamo informacije i znanja o posljednjim trendovima u poslovanju, upravljanju i liderstvu. Mi u Bijeljini nastojimo politikom saradnje i korištenjem znanja i dobre prakse obezbijediti bolji život građana. Kada je riječ o upravljanju krizom, te konkretno prevazilaženju krize izazvane pandemijom korona virusa, mnogo nade polažemo u edukaciju kadrova – kako iz javnog, tako i iz privatnog sektora i zato ćemo i ove godine, poštujući sve epidemiološke mjere i preporuke u Bijeljini organizovati Poslovni forum menadžera”, istakao je Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine.

Forum menadžera od 2015. godine okuplja stručnjake i najsposobnije ljude domaće i regionalne privrede, od privatnog sektora, preko banaka i osiguravajućih kuća, do javnih preduzeća i institucija, kako bi kroz prenos znanja i iskustava pružili podršku liderstvu i menadžentu u svim oblastima i okolnostima. Upravo zbog toga, u inoviranom formatu koji kombinuje predavanja uživo sa emitovanjem putem svojih medija i platformi, organizatori su ponovo okupili najbolje i najzanimljivije sagovornike u ovom trenutku, da tokom dvodnevnog programa govore o osnovama uspješnog biznisa, posebno u kriznim vremenima,  stanju privrede u doba korone, prilikama koje donosi dualno obrazovanje, porodičnim firmama i  drugim važnim temama.

Cilj projekta Poslovni forum menadžera, prvog događaja sa ovom tematikom kod nas, je da se rukovodiocima, menadžerima, donosiocima – često velikih i teških odluka – ponudi prilika za kontinuiranu edukaciju, uvidi u promjene i najnovije trendove u oblasti menadžmenta. Ova godina ni po čemu nije ista ili slična prethodnim godinama, pa će tako i program Poslovnog foruma menadžera Bijeljina 2020. – predavanja i panel diskusije, biti drugačiji. Kontinuitet edukacije i upravljanje promjenama važniji su nego ikad.

ReThink & ReStart/ Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020
ReThink & ReStart/ Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020 4
ReThink & ReStart/ Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020
ReThink & ReStart/ Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020 5
ReThink & ReStart/ Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020
ReThink & ReStart/ Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020 6
spot_img