-1.1 C
Sarajevo
Naslovnica Poslovne vijesti Radiostanica.ba - Novi radijski web portal!

Radiostanica.ba – Novi radijski web portal!

Radiostanica.ba je web portal koji vam omogućava slušanje raznih radijskih sadržaja iz zemalja s Balkana.

Osim slušanja radijskih stanica, možete čitati zanimljive vijesti vezane uz radio, show i zabavu. Iako mnogi ljudi smatraju da je radio stvar prošlosti, činjenice ukazuju na to da je i dalje jedan od najpopularnijih medija, pišu poslovne.com

Na sajtu možete slušati više od 700 radio stanica iz BiH i država regiona, čitati vijesti vezane za radio, radio blog i više informacija o omiljenm radio stanicama u sekciji “Radio dana”.

Radiostanica.ba je posvjećen ljudima koji vole radio i radijskim radnicima koji ovdje mogu predstaviti svoj rad i naučiti neke nove stavri o oglašavanju na radiju itd.

Radiostanica.ba - Novi radijski web portal!
Radiostanica.ba je fokusirana na Bosnu i Hercegovinu i zemlje regiona

Radio stanice BiH

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Slušajte uživo BiH radio stanice na webu radiostanica.ba. Omogućavamo vam slušanje više od 150 radijskih stanica iz naše zemlje, koje možete slušati online. Slušanje je omogućeno preko različitih uređaja, poput:

  • mobitela
  • tableta
  • laptopa
  • pametnih televizija

Jednostavno odaberite kategoriju BiH iz menija na sajtu i potražite svoju omiljenu stanicu.

Uživo online Hrvatski radio – radiostanica.ba

Radio stanice u Hrvatskoj donose vam zanimljivu muziku i novosti i informacije iz zemlje. Najpopularnije radio stanice su:

  • Otvoreni radio
  • Antena Zagreb
  • Extra FM – Hrvatska radio stanica s turbofolk i folk muzikom

Web stranica radiostanica.ba omogućava vam slušanje svih hrvatskih radio stanica. Jednostavno posjetite kategoriju Hrvatska i odaberite vaš najdraži radio.

Radio stanice Srbija

Slušajte uživo radio stanice iz Srbije i uživajte u najvećim hitovima. Saznajte vijesti i novosti iz Srbije te uživajte u raznim zabavnim sadržajima koje vam nude. Na web stranici radiostanica.ba dostupna je i pretraga, putem koje možete jednostavno pronaći vašu najdražu radio stanicu upisivanjem njenog imena.

Radiostanice.ba – Uživo radio stanice Crna Gora, Slovenija i Makedonija

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Na portalu radiostanica.ba donosimo vam i radio stanice iz Crne Gore, Slovenije i Makedonije. Slušajte uživo svoju omiljenu stanicu, gdje god se nalazili.

U kategoriji Izdvajamo za vas smo odabrali najpopularnije stanice iz raznih zemalja. Ako niste sigurni koju bi stanicu odabrali, u ovoj kategoriji ćete zasigurno pronaći onu koja vam odgovara.

Kategorija Radio Blog rezervirana je za Radio vijestiShow i zabavu te radio dana.

- Advertisement -
16,985LikesLikes
21,020PretplatnikaPretplati se