20.5 C
Sarajevo
PoslovnePoslovne vijestiPrijavite svoj proizvod/ dm traži nove domaće proizvode!

Prijavite svoj proizvod/ dm traži nove domaće proizvode!

I ove godine je pokrenuta dm-ova društveno odgovorna inicijativa ”ZAJEDNO za bolje sutra”, kojom žele dati priliku domaćim proizvođačima da svoje kvalitetne, još uvijek neetablirane i made in BiH proizvode lansiraju na tržište kroz lanac dm prodavnica, piše poslovni portal poslovne.com!

Pozivom za prijavu domaćih proizvoda na inicijativu dm ZAJEDNO za bolje sutra obuhvaćeni su svi domaći proizvođači koji su registrovani kao Pravno lice na teritoriji BiH i čiji proizvodi do sada nisu uvršteni u ponudu nijednog trgovačkog lanca koji posluje u BiH sa dvije ili više prodavnica. Proizvođači mogu prijaviti proizvod ili liniju proizvoda koji odgovaraju drogerijskom asortimanu dm-a. Odabrani proizvodi će dobiti svoje pozicije na policama dm prodavnica.

Prijave su otvorene do 30.10.2020. godine i moguće isključivo putem formulara za prijavu na platformi www.dm-zajedno.ba.

Detaljna pravila i uslovi prijave, kao i kriteriji za odabir proizvoda objavljeni su na istoj platformi. Odabranim proizvođačima dm će pružiti savjetodavnu podršku kod dizajna i cjelokupnog vizuelnog identiteta proizvoda, formiranja cijene, procesa ulistanja a podrška će podrazumijevati i marketinšku promociju.

Partnersku podršku u realizaciji inicijative pružit će Startup studio Fondacije Mozaik.

Inicijativom ZAJEDNO u 2018. godini je podržano 10 domaćih proizvođača te njihovih 30 proizvoda uspješno plasirano na bh. tržište. Pridružite im se!

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima