PoslovnePoslovne vijestiPrijavi se i budi lider/ Program “YOUth CAN” Centra za edukaciju mladih...

Prijavi se i budi lider/ Program “YOUth CAN” Centra za edukaciju mladih iz Travnika

Postani dio mreže mladih aktivista iz Srednje Bosne

Želiš napraviti pozitivnu promjenu u svojoj zajednici? Ne želiš čekati, želiš odmah djelovati?

Imaš između 18 i 25 godina? Živiš u Travniku, Novom Travniku, Bugojnu, Donjem Vakufu, Busovači, Vitezu ili Gornjem Vakufu/Uskoplju?

Onda je program “YOUth CAN” Centra za edukaciju mladih iz Travnika, prava stvar za tebe. Prijavi se, budi lider i kroz super druženja i edukaciju nauči kako da prepoznaš potrebe svoje zajednice, okupiš mlade koji žele napraviti pozitivne promjene, zajedno osmislite i realizujete zanimljive i korisne aktivnosti.

Postani dio mreže mladih aktivista iz Srednje Bosne.

Tvoju prijavu očekujemo do 14. marta.

Izgraditi kapacitete mladih kroz program YOUth CAN

Osnaživanje mladih u savjesne, odgovorne i aktivne članove zajednice, sposobne dostići svoj puni potencijal, cilj je programa „YOUth CAN“, kroz koji će Centar za edukaciju mladih (CEM) iz Travnika izgraditi kapacitete mladih u sedam općina SBK za pokretanje konkretnih promjena u njihovim zajednicama.

Upravo je „YOUth CAN“ program osnaživanja mladih lidera, koji je CEM osmislio tako da, kroz kombinaciju najefikasnijih metoda iz formalne i neformalne edukacije, te uz mentorstvo profesionalnih i certificiranih trenera, izgradi kapacitete mladih ljudi za pokretanje pozitivnih promjena u zajednici, rad na ličnom i socijalnom razvoju, samopouzdanju, razvijanju vrijednosti i stavova, te kreiranje zdravog i sigurnog okruženja za djecu i mlade, neophodnog za njihov razvoj.

Posjeti Facebook stranicu Centra za edukaciju mladih i saznaj sve što te zanima o ovom cool programu.

Ovaj program je implementiran zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID)

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima