Prijave za JobFAIR ‘20 su otvorene

()

JobFAIR ‘20 će se ove godine održati online preko platforme Hopin od 9. do 11. novembra

Putem online platrofme Hopin moći ćete se prijaviti na Sajam, stupiti u kontakt sa predstavnicima kompanija kao i na koji način možete učestvovati u radionicama. Jako je bitno naglasiti da je Sajam dostupan svima, ne zahtijeva nikakav trošak za sve koji ga žele posjetiti.

Kako se prijaviti na JobFAIR ‘20? Posjetite zvaničnu web stranicu www.jobfair.ba.

Kako stupiti u kontakt sa predstavnicima kompanija?

Na dan Sajma, nakon završenog procesa registracije, na platformi Hopin pristupate koristeći isti postupak i iste podatke kao i prilikom registracije. Jedina je razlika što se ne registrujete ponovo, već logujete sa Vašim pristupnim podacima.

Štandovi kompanija učesnica nalaze se u “Expo” dijelu platforme, a na štandovima se nalaze predstavnici kompanije i/ili njihov promotivni video. Svoja pitanja možete postaviti u chatu sa desne strane stranice ili se priključiti na štand koristeći mikrofon i kameru klikom na dugme “share audio and video”.

Kako će izgledati CSD i OST?

Career Speed Dating (CSD) radionica će se održati u ponedjeljak 9.11.2020. godine u terminima 11:00 – 12:00h i 13:00 – 14:00h, a istoj možete pristupiti ulaskom na “Networking” dijelu Sajma, u terminu u kojem ste raspoređeni. Pri ulasku dovoljno je da kliknete na dugme “Ready” i platforma će vas spojiti s osobom sa kojom imate simulaciju razgovora za posao.

Tokom razgovora, klikom na dugme “Connect” razmjenjujete kontakt informacije s osobom sa kojom ste imali razgovor putem stranice. Iste možete pronaći i urediti na “Home” dijelu Vašeg profila (klik na Vašu sliku u gornjem desnom ćošku -> “Home”).

Radionica Open Space Technology (OST) će se održati u utorak 10.11.2020. godine u 11:00 – 12:00h i 13:00 – 14:00h, i istoj možete pristupiti klikom na “Sessions” dijelu Sajma. Nakon toga, potrebno je da uđete u sobu u koju ste raspoređeni u datom terminu, podatke ste dobili putem maila. Klikom na dugme “ask to share audio and video” pristupate u sesiju i možete aktivno učestvovati u radionici.

Jako je važno napomenuti da ćete u procesu dijeljenja videa i zvuka morati da odaberete uređaje koje ćete koristiti za to, te dozvoliti pristup istima od strane web stranice.

VAŽNA NAPOMENA: Za učešće u navedenim radionicama potrebno se prethodno prijaviti

Kako se prijaviti za radionice? Na zvaničnoj web stranici jobfair imate prijave.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na poslovne.com unutar preuzetog članka. Hvala.

Pročitajte i ovo

Povezani članci

Možda vas zanima

Kako da otvorite Agenciju za prevođenje ?! No.1 poslovna ideja

Kako da otvorite Agenciju za prevođenje - Odličan ste pisac, poznajete neki strani jezik i želite da se bavite prevođenjem i da imate svoj...

Proizvodnja domaće zimnice kao biznis i dodatna zarada!

Proizvodnja domaće zimnice - Pripremanje zimnice je neizostavna aktivnost svake godine i odličan način da se iskoristi plodovi bašte koju smo njegovali tokom godine,...

Biznis ideje koje su dokazane na Balkanu

Biznis ideje - Pokretanje bilo kojeg biznisa je rizik, traži mnogo odricanja, edukacije, rada i upornosti Ali, kao poduzetnik, mogu vam reći da nema boljeg...

Želite biti u toku sa najnovijim vijestima?

Voljeli bismo čuti vaše mišljenje! Unesite svoje podatke i ostajemo u kontaktu.