ZOS Radio je priča o uspjehu, viziji i snovima koji su provedeni u djelo

()

ZOS radio djeluje od 1998. godine, i kroz proteklih 20 godina, kroz korektan i odgovoran odnos prema slušateljima postao je prepoznatljiv brend, piše biznis portal poslovne.com

Drugačiji koncept uređivačke politike pod motom ”Zajedno Ostvarujemo Snove” (ZOS), doprinio je da program ove radio stanice bude prihvaćen od strane slušatelja u oba bh. entiteta, a jednako su ga prihvatili slušatelji svih dobnih skupina.

Program se emitira putem 107 FM predajnika i pokriva općine: Žepče, Zavidovići, Maglaj, Tešanj, Doboj Jug, Usora, Teslić, Doboj, Petrovo, Gračanica i Doboj Istok.

Svakodnevno se trudimo stvarati autorske vijesti iz našeg okruženja i tako doprinijeti boljoj informiranoisti građana na području na kojem djelujemo. Naš portal je od strane posjetilica prepoznat kao mjesto gdje mogu dobiti provjerene informacije. Naš cilj nije da budemo prvi, nego da budemo tačni. Portal ZOS radija prati preko 2 miliona ljudi.

“Od 2017. godine smo dio Otvorene mreže, te kao takvi se radijski i televizijski svako jutro uključujemo u emisiju UDRI muški. Cilj je da slušateljima pružimo objektivne informacije iz svih sfera društvenog života, ali isto tako i da uz odličan zabavni program odašiljemo pregršt dobrih vibracija.” Kolektiv ZOS-a ističe da više voli biti ekipa od vrijednosti, nego ekipa od uspjeha, a danas ovaj kolektiv čine:

Direktorica Amela Sejdić, rođena 1982. godine. Srednju Tehničku školu je završila u Tešnju. Kroz studij političkih nauka i rad u oblasti bankarstva, stekla je veliko iskustvo u međuljudskim odnosima i odnosima sa javnošću, što joj je bio vjetar u leđa za uspješno djelovanje ove medijske kuće. Ističe da se uvijek trudi raditi na pozitivnim pričama i doprinijeti zajednici i društvu koje nas okružuje. Biti inovativan i drugačiji od drugih ključ je vrijednosti ovog radija.


Glavna urednica Rifa Vilašević ističe da samo kontinuiran i kvalitetan rad može dovesti do uspjeha. “Klijenti žele biti tamo gdje je najveća slušanost, a da bi to i postigli, treba biti prvi u svemu, pratiti suvremenu tehnologiju i imati provjerene informacije. Biti kratak i jasan je najbolji indikator slušanosti ovog radija jer ljudi ne žele biti pretprani informacijama. I najvažnija bit ovog posla je- biti svoj.”

ZOS Radio je priča o uspjehu, viziji i snovima koji su provedeni u djelo
ZOS Radio je priča o uspjehu, viziji i snovima koji su provedeni u djelo 5

Novinarka Belma Hasanbašić smatra da je gledanje naprijed i traženje pozitivnog u ljudima i događajima životna filozofija. Iako je ovo država na rubu egzistencije vjeruje da se ipak može uspjeti na pošten i korektan način uz rad i samo rad.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na poslovne.com unutar preuzetog članka. Hvala.

Pročitajte i ovo

Povezani članci

Možda vas zanima

5 razloga zašto klijenti ne kupuju od vas

5 razloga zašto klijenti ne kupuju od vas - Ako trošite vrijeme na marketing proizvoda, ali ne prodajete onoliko koliko biste željeli, važno je...

Pomoć starijima – Kako pokrenuti uspješan posao

Pomoć starijima - Kao rastuće tržište koje će imati sve veće potrebe, pokretanje posla za njegu starijih osoba ima veliki potencijal za one koji...

Kako voditi društvene mreže? Želite više publike? Evo kako je privući i zadržati

Kako voditi društvene mreže - Male i velike kompanije i firme kako bi došli do što više potencijalnih kupaca i svojih korisnika koriste društvene...

Želite biti u toku sa najnovijim vijestima?

Voljeli bismo čuti vaše mišljenje! Unesite svoje podatke i ostajemo u kontaktu.