5 C
Sarajevo
Poslovne vijestiPozitivan primjer u BiH / Studio387 proširuje kapacitete i pruža nove prilike!

Pozitivan primjer u BiH / Studio387 proširuje kapacitete i pruža nove prilike!

Studio 387 je domaća, kreativna digitalna agencija fokusirana na dizajn, development i poboljšanje digitalnog poslovanja svojih klijenata.
Agencija postoji od 2007. godine i od tada pa do danas je uspješno realizirala mnogobrojne projekte kako na našem tržištu, tako i u inostranstvu.

Kada je odnos s klijentima u pitanju, vlasnica i direktorica agencije Sabina Bajrić naglašava:
„Naš fokus temelji se na kvaliteti. U današnjem marketinškom svijetu izrazito se teško istaknuti nad konkurencijom. Kako bismo mogli napraviti kvalitetne materijale bitna je odlična sinergija između klijenta i agencije, te smo zbog toga svoje poslovanje fokusirali na prijateljski pristup s klijentima.“

U mjesecu septembru ove godine, shodno potrebama klijenata i promjenama na tržištu, tim agencije Studio387 odlučio je proširiti svoje kapacitete i pokrenuti marketinški odjel uz koji agencija klijentima osim usluga informatičkog inženjeringa i grafičkog dizajna nudi i usluge digitalnog marketinga, fotografskih i videografskih usluga te kreiranje brenda od samog početka.

Digitalizacija Vašeg biznisa za vrijeme pandemije COVID-19

Posljedice pandemije COVID-19 učinile su da na našem tržištu u BiH prisutnost na online platformama postane sveopća potreba, jer je upravo to postao jedan od najbržih i najsigurnijih načina prezentacije svih poslovnih djelatnosti.

Dobra prisutnost na internetu Vas može razlikovat od konkurencije i može dodatno unaprijediti Vaše poslovanje i povećati Vaš profit.

Iz agencije Studio 387 pozivaju na saradnju sva pravna i fizička lica koja žele digitalizirati svoje djelatnosti, početi poslovati online i unaprijediti svoje poslovanje.

spot_img