PoslovnePoslovne vijestiPozitivan primjer u BiH / Studio387 proširuje kapacitete i pruža nove prilike!

Pozitivan primjer u BiH / Studio387 proširuje kapacitete i pruža nove prilike!

Studio 387 je domaća, kreativna digitalna agencija fokusirana na dizajn, development i poboljšanje digitalnog poslovanja svojih klijenata.
Agencija postoji od 2007. godine i od tada pa do danas je uspješno realizirala mnogobrojne projekte kako na našem tržištu, tako i u inostranstvu.

Kada je odnos s klijentima u pitanju, vlasnica i direktorica agencije Sabina Bajrić naglašava:
„Naš fokus temelji se na kvaliteti. U današnjem marketinškom svijetu izrazito se teško istaknuti nad konkurencijom. Kako bismo mogli napraviti kvalitetne materijale bitna je odlična sinergija između klijenta i agencije, te smo zbog toga svoje poslovanje fokusirali na prijateljski pristup s klijentima.“

U mjesecu septembru ove godine, shodno potrebama klijenata i promjenama na tržištu, tim agencije Studio387 odlučio je proširiti svoje kapacitete i pokrenuti marketinški odjel uz koji agencija klijentima osim usluga informatičkog inženjeringa i grafičkog dizajna nudi i usluge digitalnog marketinga, fotografskih i videografskih usluga te kreiranje brenda od samog početka.

Digitalizacija Vašeg biznisa za vrijeme pandemije COVID-19

Posljedice pandemije COVID-19 učinile su da na našem tržištu u BiH prisutnost na online platformama postane sveopća potreba, jer je upravo to postao jedan od najbržih i najsigurnijih načina prezentacije svih poslovnih djelatnosti.

Dobra prisutnost na internetu Vas može razlikovat od konkurencije i može dodatno unaprijediti Vaše poslovanje i povećati Vaš profit.

Iz agencije Studio 387 pozivaju na saradnju sva pravna i fizička lica koja žele digitalizirati svoje djelatnosti, početi poslovati online i unaprijediti svoje poslovanje.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima