9.7 C
Sarajevo
Poslovne vijestiPoslovni horoskop Škorpija 2021.

Poslovni horoskop Škorpija 2021.

Godišnji Poslovni Horoskop Škorpija 2021. godinu vam otkriva dio sudbine u narednoj godini.

Vaš posao i zvezde! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju.

Ovaj put donosimo poslovni horoskop za Škorpiju! Pogledajte šta vam zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savjetuju za 2021. godinu. Kako zvezde opisuju vaš posao ove godine i šta je to šta je najbitnije kod vas kada je karijera i posao u pitanju…

poslovni horoskop škorpija
poslovni horoskop škorpija

Poslovni Horoskop ŠKORPIJA 2021(23.10.- 22.11.) SCORPIO

Majstor svakog posla kojeg se dohvati, muškarac Škorpija ne priznaje poraz: hladnokrvan kad se svi uspaniče, a prodoran i nesalomiv kada drugi uzmiču pred problemima.

On uvijek vlada situacijom, jer njegova moć je u – (samo)kontroli. Kao radnik vrijedan, pouzdan i izuzetno lojalan (i na svoju štetu), a kao šefu nema mu premca. Leže mu poslovi u vezi sa finansijama, osiguranjem, špedicijom, vojskom i policijom.

Zanimanje Škorpije je skopčano sa hrabrošću i izlaganjem riziku, te su dobre vojskovođe, hirurzi, pomorski oficiri, policajci, a često se bave i običnim zanimanjima. Među njima se nađu i revolucionari, misionari, askete, govornici, glumci, ali i hemičari i druga viša zanimanja. Odgovaraju joj i: tajni agent, pisac kriminalističkih priča i istraživač morskih dubina.

U ovoj 2021. godini bićete najproduktivniji na poslu ako radite sami. Ako je ikako moguće, pronađite prostor gdje možete biti izolovani i gdje vam niko neće smetati.

Ako želite da znate i svoj podznak jer je i kod nas sve popularniji, izračunavanje podznaka uradite samostalno.

Ovdje možete pogledati i poslovni horoskop za Ovna!

Godišnji Poslovni Horoskop Bik 2021. godinu vam otkriva dio sudbine u narednoj godini, pogledajte.

Poslovni Horoskop Rak 2021. godinu vam otkriva šta vas čeka u narednoj godini.

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
spot_img