11 C
Sarajevo

Poslovni horoskop RAK 2021.

Godišnji Poslovni Horoskop Rak 2021. godinu vam otkriva dio sudbine u narednoj godini.

Vaš posao i zvezde! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju.

Ovaj put donosimo poslovni horoskop za Raka! Pogledajte šta vam zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savjetuju za 2021. godinu. Kako zvezde opisuju vaš posao ove godine i šta je to šta je najbitnije kod vas kada je karijera i posao u pitanju…

poslovni horoskop rak
poslovni horoskop rak

Poslovni Horoskop RAK 2021(22.6. – 22.7.) CANCER

Rak je rođen za privatni biznis, pogotovo ugostiteljstvo, ali odlično se snalazi i u bilo kom vidu trgovine. Na poslu, privlači simpatije suprotnog pola, pa lako osvaja poene i kod kolega i kod šefova. Teško ga je nadmudriti, ako se zainati da bude po njegovom; zna da ubaci ‘crv sumnje’ među saradnike, pa da onda iz prikrajka posmatra kako ko reaguje.

Rakovi nisu za javne poslove. Našli bi sebe kao medicinske sestre, vaspitačice, umjetnici – posebno u oblasti muzike i slikarstva, arhitekture. Ipak, za njih posao nije najvažnija stvar na svetu. Na prvom mjestu im je porodica i tu traže svoju satisfakciju.

Rakovima se ove 2021. godine osigurava profesionalni uspjeh. Sveukupni prosperitet je na vašem putu, a u vašoj karijeri osjećate potrebnu stabilnost.

Ako želite da znate i svoj podznak jer je i kod nas sve popularniji, izračunavanje podznaka uradite samostalno.

5 2 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
spot_img