[nectar_highlighted_text color_type=”regular” highlight_color=”#ff1053″ style=”half_text”]

Mi smo ekipa zaljubljena u biznis i medije.

[/nectar_highlighted_text]

Zbog toga smo kreirali biznis platformu Poslovne.com o kojoj upravo čitate. TNT Grupaciju čine dva radijska brenda sa 7 lokalnih stanica, 4 TV kanala i mreža web stranica.

Besplatne objave o svom biznisu šalji na: [email protected]
* Pošalji nam tekst, fotku (i video)

[nectar_cta btn_style=”next-section” btn_type=”down-arrow-bordered” next_section_shadow=”none” alignment=”left”][divider line_type=”No Line”]
[nectar_video_lightbox link_style=”play_button_2″ nectar_play_button_color=”Extra-Color-1″ image_url=”2334″ hover_effect=”zoom_button” box_shadow=”x_large_depth” border_radius=”10px” play_button_size=”default” video_url=”https://youtu.be/sII_W4l2Zb4″]
[split_line_heading animation_type=”default”]

Poslovne.com je domaći biznis portal na kojem vam donosimo biznis vijesti, biznis ideje, poslovne savjete, oglase za posao i mnoge druge stvari vezane s biznisom.

[/split_line_heading]

Kroz zanimljive i informativne tekstove budite prvi koji primaju novosti iz poslovnog svijeta, što vas čini dominantnijim nad neinformisanom konkurencijom.

Poslovne vijesti su ključne za pravilno interveniranje ovisno o stanju na tržištu, poduzimanje pametnih koraka, prepoznavanje prilika i mogućnosti, te brze reakcije. U kategoriji poslovne vijesti svakodnevno vam donosimo novosti iz poslovnog svijeta u Bosni i Hercegovini.

Biznis ideje su glavna kategorija sajta na kojoj možete dobiti inspiraciju za pokretanje vlastitog biznisa i informirati se o tome koji su biznisi najprofitabilniji u današnje vrijeme. Donosimo vam ideje za jednostavne i lako pokretljive biznise, te sve potrebne resurse za pokretanje posla.

[nectar_cta btn_style=”next-section” btn_type=”down-arrow-bordered” next_section_color=”#0a0a0a” next_section_shadow=”none” alignment=”left”]

Poslovni savjeti je kategorija web stranice poslovne.com u kojoj ćete od stručnjaka iz raznih oblasti primati izuzetno korisne savjete, neophodne za konkurentnost na tržištu. Savjeti experta iz raznih područja pomoći će vam da unaprijedite svoje poslovanje i povećate prihode.

Poslovni savjeti za male i velike poduzetnike, kao i individualce koji su u potrazi za poslom. Unaprijedite svoje poslovanje i efektivno iskoristite svoje resurse uz razne savjete za biznis.

U sekciji oglasi za posao nudimo besplatno objavljivanje oglasa za posao. Putem jednostavne forme na web stranici upišite detalje oglasa i predajte oglas! Potpuno besplatno i na najlakši mogući način, uz samo par klikova mišem pronađite radnike.

Poslovne.com je vaše prvo i posljednje potrebno odredišta da saznate sve poslovne vijesti i informacije iz poslovnog svijeta u BiH.

BESPLATNE OBJAVE

[email protected]

* Pošalji nam tekst, fotku (i video)

Alem Sinanović

urednik digitalnih medija
+38761672008
[email protected]

Melisa Čančar-Karahodža

direktorica prodaje
+387 62 553 222
[email protected]