Pogledajte TV spot našeg portala by TV Grupacija

Od danas se na dvije televizije vrti TV spot za poslovnu platformu poslovne.com kojeg je u cjelosti kreirala ekipa TNT Grupacije.

Važno je spomenuti da i vi možete imati ovakav spot za samo 119 Eura. Kontaktirajte ekipu iz TNT Grupacije.

POSLAVNE.COM – Poslovne vijesti, biznis ideje, dodatna zarada!

Poslovne.com je domaći biznis portal na kojem vam donosimo poslovne vijesti, biznis ideje, poslovne savjete, oglase za posao i mnoge druge stvari vezane s biznisom.

Kroz zanimljive i informativne tekstove budite prvi koji primaju novosti iz poslovnog svijeta, što vas čini dominantnijim nad neinformisanom konkurencijom.

Poslovne vijesti su ključne za pravilno interveniranje ovisno o stanju na tržištu, poduzimanje pametnih koraka, prepoznavanje prilika i mogućnosti, te brze reakcije.

U kategoriji poslovne vijesti svakodnevno vam donosimo novosti iz poslovnog svijeta u Bosni i Hercegovini.

Biznis ideje su glavna kategorija sajta na kojoj možete dobiti inspiraciju za pokretanje vlastitog biznisa i informirati se o tome koji su biznisi najprofitabilniji u današnje vrijeme.

Donosimo vam ideje za jednostavne i lako pokretljive biznise, te sve potrebne resurse za pokretanje posla. Poslovni savjeti je kategorija web stranice poslovne.com u kojoj ćete od stručnjaka iz raznih oblasti primati izuzetno korisne savjete, neophodne za konkurentnost na tržištu.

Savjeti experta iz raznih područja pomoći će vam da unaprijedite svoje poslovanje i povećate prihode. Poslovni savjeti za male i velike poduzetnike, kao i individualce koji su u potrazi za poslom. Unaprijedite svoje poslovanje i efektivno iskoristite svoje resurse uz razne savjete za biznis.

U sekciji oglasi za posao nudimo besplatno objavljivanje oglasa za posao. Putem jednostavne forme na web stranici upišite detalje oglasa i predajte oglas! Potpuno besplatno i na najlakši mogući način, uz samo par klikova mišem pronađite radnike.

Poslovne.com je vaše prvo i posljednje potrebno odredišta da saznate sve poslovne vijesti i informacije iz poslovnog svijeta u BiH.

Možda vas zanima

Povezani članci

Nedavne objave

Najveća solarna elektrana u Hrvatskoj puštena u rad

Najveća solarna elektrana - Hrvatska elektroprivreda (HEP) pustila je jučer u rad Sunčanu elektranu na ostrvu Vis, najveću...

Otvorena nova dm prodavnica u Zenici

Grad Zenica bogatiji je za još jednu dm prodavnicu, koja je danas otvorena u sklopu stambeno-poslovnog objekta Bajra, na adresi Zmaja od...

POSLOVNI SAVJETI / 8 savjeta Richarda Bransona za uspjeh

Korisni poslovni savjeti Bransonu su pomogli u građenju velikog poslovnog carstva, a on ih rado dijeli dalje, piše biznis portal poslovne.com

Želite biti u toku sa najnovijim vijestima?

Voljeli bismo čuti vaše mišljenje! Unesite svoje podatke i ostajemo u kontaktu. To je tako jednostavno!