8 C
Sarajevo

Kako da osigurate podatke od cyber napada?

Sve više smo upoznati na stalni rast i broj uređaja na internetu, što svakako možemo zahvaliti nezaustavljivom razvoju tehnologije

Sve više softvera se distribuira kao usluga i putem cloud prostora na uštrb tradicionalnih internih aplikacija. Sve ove promjene donose sa sobom nove izazove cyber napada.

Organizacije mogu da biraju da li angažovati vrhunske stručnjake kao svoje uposlenike da svakodnevno rade na prevencije cyber napada ili angažovati kompanije koje su se specijalizovale za davanje sigurnosnih usluga kao što je to IMTEC.

”Naše stručno osoblje sa desetogodišnjim iskustvom u rješavanju problema vezanih za cyber sigurnost vam je na raspolaganju. Rasterećenje vašeg osoblja u procesima savladavanja cyber napada, puni nadzor mreže po sistemu 24×7, uspostava vašeg virtualnog CISO ili vršenje kontinuiranog i preventivnog ispitivanja ranjivosti vašeg sistema na cyber napade je naša specijalizacija”, ističu iz IMTEC-a.

Pročitajte odlična riješenja koja nudi IMTEC.

Imate biznis vijest i želite da je objavite? Poslovne vijesti objavljujemo besplatno na platformi poslovne.com. Javite nam se!

spot_img