PoslovnePoslovne vijestiPodrška Addiko banke Diplomatskom bazaru

Podrška Addiko banke Diplomatskom bazaru

Addiko banka Sarajevo nastavila je, sada već tradicionalnu saradnju sa Diplomatskim bazarom. Iako se ovaj put bazar nije mogao održati zbog aktuelne epidemiološke situacije, organizatori nisu odustali od plemenite ideje prikupljanja novca i pomoći najugroženijim kategorijama stanovništva.

Sredstva namijenjena podršci različitih humanitarnih projekata sakupljaju se pod sloganom „Zajedno možemo više“ direktno kroz participaciju dosadašnjih učesnika Bazara, te donacijom građana u iznosu od 2 KM putem telefona 17021.

„Veliki broj naših zaposlenika sa oduševljenjem dočekuje decembar i Diplomatski bazar, jer je to događaj kojeg volimo i kojeg zaista srčano podržavamo. Ove zime nažalost nismo bili u prilici biti uživo na bazaru, na našem štandu, ali smo nastavili sa podrškom Bazaru kroz direktnu donaciju na račun organizatora, ali i kroz poziv našim zaposlenicima da daju svoj individualni doprinos pozivom na humanitarni broj“, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko Bank Sarajevo uz nadu da će se već naredne zime Diplomatski bazar vratiti u svom izvornom obliku.

podrška addiko banke diplomatskom bazaru
Podrška Addiko banke Diplomatskom bazaru

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rahela Čabro
Rahela Čabrohttp://poslovne.com
Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima