-1.2 C
Sarajevo
Poslovne vijestiOtvorena 45. benzinska pumpa kompanije Hifa petrol u Derventi

Otvorena 45. benzinska pumpa kompanije Hifa petrol u Derventi

Najuspješnija i najbrže rastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol danas je otvorila svoju 45. benzinsku pumpu u Derventi. Uprkos pandemiji, kompanija je nastavila širenje svoje maloprodajne mreže te u 2020. godini otvorila 5 novih benzinskih pumpi. Otvorenjem ovog objekta obezbijeđeno je 5 novih radnih mjesta, a novootvorena benzinska pumpa nalazi se na adresi Lužani bosanski bb.

Otvorena 45. benzinska pumpa kompanije Hifa petrol u Derventi
Otvorena 45. benzinska pumpa kompanije Hifa petrol u Derventi 4

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola, nalazi se brendirana trgovina “HP SHOP” u kojoj nude širok asortiman robe kao i vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena aditivima najnovije generacije koja svakom vozilu donose vrhunske performanse,  smanjenu potrošnju do 4%, veću snagu te smanjenu emisiju štetnih gasova. Također,u ponudi je i HPLUS BMB 100 Racing gorivo, visokooktansko gorivo maksimalnih performansi i snage.

Otvorena 45. benzinska pumpa kompanije Hifa petrol u Derventi
Otvorena 45. benzinska pumpa kompanije Hifa petrol u Derventi 5

Kompanija Hifa Petrol kontinuirano nudi usluge visokog kvaliteta i pruža najbolje pogodnosti svojim vjernim kupcima. Hifa Petrol je u prošloj godini lansirala Premium Card, karticu pogodnosti koja već broji  preko 120.000 zadovoljnih korisnika. Vlasnici Premium kartice svakog dana imaju 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a na proizvode iz akcijskog kataloga i više, te posebne pogodnosti koje je samo za njih Hifa Petrol pripremila u saradnji sa svojim partnerima. Danima vikenda kupovinom HPLUS EURO 6  premium goriva kupci ostvaruju povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Premium Card  s razlogom nosi slogan Vraća novac i osmijeh na lice a to potvrđuje i broj zadovoljnih korisnika koji je svaki dan sve veći.

„ Izuzetno smo zadovoljni razvojem naše maloprodajne mreže i činjenicom da jačamo zajednicu i stvaramo nova radna mjesta. Ovo je naša 45. benzinska pumpa. Derventa ima jako povoljan geografski položaj, stoga smo odlučili da svoje proizvode i usluge učinimo dostupnim i ovom području, a sve u skladu sa strategijom širenja maloprodajne mreže. U ovoj godini, uprkos pandemiji, otvorili smo 5 benzinskih pumpi, te nastavljamo sa planiranim investicijama i ostajemo dosljedni obećanju nastavka razvoja i ulaganja u nove projekte i u narednoj godini “,  istakao je u svom obraćanju Muhamed Vrabac, generalni direktor kompanije.

Otvorena 45. benzinska pumpa kompanije Hifa petrol u Derventi
Otvorena 45. benzinska pumpa kompanije Hifa petrol u Derventi 6

 Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, kupci mogu uživati i u vrhunskoj kafi za ponijeti, dostupnoj na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama. Uskoro će kupcima na ovoj benzinskoj pumpi biti na raspolaganju i usluga mjenjačnice.

Uzimajući u obzir kvalitet proizvoda i usluga, te stalnu brigu o kupcima, ugodnost kupovine, nagradne igre sa izuzetno visokim nagradnim fondom, Hifa Petrol sasvim opravdava svoj novi slogan Najbolji prijatelj na putu.       

Radeći konstantno na unapređenju proizvoda i usluga, Hifa Petrol je kreirala nagradnu anketu koja mjeri zadovoljstvo kupaca pod nazivom Vaše mišljenje nam je važno, zato Vas nagrađujemo. Anketa traje od 01.1. do 28.2.2021. godine, a Hifa Petrol 20 najsretnijih dobitnika daruje sa po mjesec danabesplatnog goriva.

Hifa Petrol kao društveno odgovorna i uzorna kompanija različitim aktivnostima daje doprinos lokalnoj zajednici, a ovaj put povodom otvorenja novog objekta uručila je donaciju Centru za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju „ Budućnost“ iz Dervente.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 200 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostali prigodnim poklonima. Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 05-24h.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img