11.6 C
Sarajevo

Otvara se Bingo City Centar u Sarajevu, evo šta sve čeka posjetitelje

Jedan od najvećih tržnih centara u regiji, novi Bingo City Center, otvara svoja vrata u subotu, 12. septembra u Sarajevu, javlja biznis portal poslovne.com

Kako su naveli iz ove kompanije, ovo je prva faza otvorenja u kojoj se očekuje da kupcima svoja vrata otvore hipermarket Bingo Plus, dm, Cocozebra, Caffe slatičarna Vatra, Juicy bar Bum Bar, Cvjećara Art, Optika Loris, Pixel mobile shop, Nakit Swiss & Jewellery, frizerski salon Change studio, IQOS, apoteka Pharmacy i poslovnica BH pošte.

Hipermarket u novom Bingo City Centru proseže se na nevjerovatnih 10.700 m2, i prema svemu sudeći biće poseban doživljaj posjetiteljima kupovina u ovom marketu, jer je zamišljen kao mjesto na kojem kupac može pronaći baš sve što mu treba, a sve po prepoznatljivim Bingovim cijenama.

“Povoljno i sve na jednom mjestu je slogan koji krasi ovu modern trgovinu. Jedinstven ambijent na odjelima Galerije okusa, Pet shopa, vinoteke, Techno i Fashion shopa, ali i ostalih odjela, oduševit će i najzahtjevnijeg potrošača. Ovaj market sa devetnaest blagajni će sigurno postati omiljeno mjesto za sve vrste kupovine u Sarajevu”, kažu iz kompanije Bingo.

U sklopu hipermarketa je i kutak za predah, gdje će kupci moći konzumirati hranu kupljenu na gastro odjelu, pekari ili delikatesu.

“Sigurni smo da će veliki Bingo za velike želje oduševiti brojne posjetitelje, posebno one koji vole ići u velike kupovine i pronaći sve na jednom mjestu. Mnogi će se obradovati i drugoj fazi otvorenja kada će prve posjetitelje primiti Cinestar kino s 10 dvorana na 3.100 m2, kao i ostali poslovni prostori, uključujući restoran i igraonicu koji se prostiru na 4.250 metara kvadratnih”, kažu iz kompanije.

Bingo City Center zauzima površinu od 44.500 kvadratnih metara te će svojom veličinom i kvalitetom ponude predstavljati neponovljivo iskustvo shoppinga.

Iz Binga napominju sve posjetitelje da poštuju propisane higijensko-epidemiološke mjere, a u skladu s tim za prvih nekoliko hiljada posjetilaca osigurali su zaštitne maske.

spot_img