2.7 C
Sarajevo
Geek svijetNemate vremena za čitanje? Nema problema! Isprobajte naš SmartPage

Nemate vremena za čitanje? Nema problema! Isprobajte naš SmartPage

Poslovni smo ljudi i jasno nam je da niko od nas nema previše vremena za čitanje raznih sadržaja na koje naletimo na internetu.

Upravo zbog toga smo aktivirali Poslovne.com SmartPage na kojem možete brzo prelistati najnovije poslovne vijesti, biznis ideje, savjete i druge poslovne teme. Naravno, na našem SmartPage-u možete gledati i najnovije poslovne TV vijesti koje inače emitujemo na nekoliko TV kanala u Bosni i Hercegovini.

Isprobajte SmartPage ovdje

Možete se prijaviti i na naš newsletter pa će najbitnije poslovne teme stizati direktno u vaš inbox. A ako želite da pregledate SmartPage bez prijave na newsletter kliknite na “Let me read this firs” dugmić na dnu stranice. Sve ovo radimo da vam olakšamo pristup poslovnim temama.

SmartPage je jedna od mnogobrojnih besplatnih funkcija mailing servisa kojeg mi koristimo i kojeg preporučujemo svim poduzetnicima. Radi se o SendFox servisu, a recenziju pročitajte OVDJE.

Ne zaboravite da objavljujemo besplatno informacije vezane za vašu firmu ili projekat, potrebno je da nam pošaljete tekst sa fotkom (i videom ako imate) na [email protected] u predmet stavite “Za poslovne.com”

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img