16.6 C
Sarajevo
PoslovnePoslovne vijesti'MULTI LAB' Tuzla/ Najsavremenija privatna laboratorija u BiH

‘MULTI LAB’ Tuzla/ Najsavremenija privatna laboratorija u BiH

Veterinarski laboratorij „MULTI LAB“ d.o.o. Tuzla je najsavremenija privatna laboratorija u BiH, kod koje sve usluge iz oblasti sigurnosti hrane možete ugovoriti na jednom mjestu, pri čemu preuzimaju obaveze praćenja toka aktivnosti, piše biznis portal poslovne.com

„Odjeljenje za veterinarsko javno zdravstvo MULTI LAB“ je laboratorij za sigurnost hrane, hranjiva i vode sa jasnim, zahtjevnim i kvalitetnim programom usluga mikrobioloških ispitivanja namirnica (hrane i sirovina), hrane za životinje, vode i predmeta opšte upotrebe.

„Odjeljenje za zarazne, parazitarne i druge bolesti životinja MULTI LAB“ je veterinarski laboratorij, gdje stručni kadar, uz kvalitetnu opremu nudi laboratorijsku dijagnostiku zaraznih i parazitarnih bolesti životinja sa međunarodne liste OIE-a.

Laboratorije, kao i sve pojedinačne metode koje se izvode, su akreditirane od strane Instituta za akreditiranje Bosne i Hercegovine (BATA) po zahtjevima standarda BAS EN ISO/IEC 17025:2018,.

Jasnim željama i ciljevima preduzeća za objedinjenjem paketa usluga za klijente kroz djelatnost „MULTI LAB“-a osnovan je i „ Sektor za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju“, u cilju sprječavanja nastanka i širenja zaraznih bolesti, dok su naknadno uvedene i usluge izdavanja sanitarnih knjižica i izvođenja kursa higijenskog minimuma.

”Naš pristup prema klijentu je partnerski, u smislu pružanja usluge koja je prilagođena realnim potrebama klijenta. Za naše klijente dodatno organiziramo obuke uposlenika, vršimo uvid u tehnološke postupke i sistem samokontrole sa preporukama za nadogradnju istog, te smo na raspolaganju za konsultacije svih vrsta iz područja našeg djelovanja. Za laboratorijske analize za koje nemamo odobrenje, pronalazimo za vas laboratorij, te podugovaramo usluge bez dodatne nadoknade”, ističu iz MULTI LAB-a.

Izvještaje o ispitivanju (nalaze) šalju u najkraćem mogućem vremenu, elektronski, poštom ili na način koji odaberete.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

PROČITAJTE:  Otvorene nominacije za nagrade Sarajevo Business Bridge Awards 2022

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima