PoslovnePoslovne vijestiMolson Coors BiH i ove godine obnovio status Poslodavac Partner i dobio...

Molson Coors BiH i ove godine obnovio status Poslodavac Partner i dobio novo priznanje Izvrsnost u izazovima

Molson Coors Bosna i Hercegovina ove je godine nositelj čak dva priznanja za kvalitetan odnos prema zaposlenicima čime je još jednom potvrđeno kako se kompanija nalazi među najpoželjnijim poslodavcima u BiH, piše biznis portal poslovne.com

Već četvrtu godinu zaredom Molson Coors je nositelj certifikata Poslodavac Partner, prestižnog priznanja koje konzultantska kuća SELECTIO od 2005. godine dodjeljuje onim kompanijama koje imaju izvrsne prakse upravljanja ljudima. Misija certifikata je promoviranje kvalitetnog upravljanja zaposlenicima, a dosad je kroz certifikacijski proces prošlo preko 120 kompanija u Europi. Molson Coors je i ove godine demonstrirao visoke standarde brige o svojim zaposlenicima čemu svjedoče visoke ocjene kojima je certifikacijski tim nagradio tvrtku u svim procjenjivanim područjima, a posebno se ističe kvalitetan sustav upravljanja radnim učinkom zaposlenika te mnoge prilike za usavršavanje i razvoj koje kompanija nudi svojim zaposlenicima.

Ove je godine Molson Coors nositelj još jednog priznanja za izvrsnost u upravljanju zaposlenicima. Riječ je o priznanju Izvrsnost u izazovima koje tvrtka SELECTIO dodjeljuje od travnja ove godine onim kompanijama koje su pokazale posebno kvalitetno upravljanje zaposlenicima i u ovom periodu pandemije koronavirusa.

Uz uobičajene pogodnosti za zaposlenike, za vrijeme krize Molson Coors je uveo nove oblike podrške – organizirana je besplatna stručna psihološka pomoć te su zaposlenici redovito dobivali newslettere s najnovijim vijestima i internim objavama. Također, uvedeni su i posebni projekti kako bi se održalo zajedništvo i izrazila zahvalnost zaposlenicima uz poseban fokus na misiju, viziju i vrijednosti kompanije.

„Ponosni smo na sve što smo zajedničkim snagama odradili u prethodnom periodu. Bilo je izazovno, nepredvidivo, ali smo se i u tim okolnostima sjajno snašli. Zahvalio bih svim svojim kolegama na trudu i upornosti koje pokazuju svakog dana, a ovaj je certifikat samo potvrda da radimo dobar posao i u uvjetima globalne krize“, izjavio je Dario Gavran, direktor za tržište Bosne i Hercegovine.

Trenutno je 60 nositelja Certifikata u Hrvatskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima