20 C
Sarajevo

Košarkaški klub Feniks iz Sarajeva – Profesionalan program za Vašu djecu!

Košarkaški klub Feniks iz Sarajeva upisuje nove članove!

Sve djevojčice i dječaci od 6 do 12 godina željni igranja košarke i zabave dobro su došli!

Košarku od sada mogu naučiti i u OŠ Fatima Gunić, a treninzi su utorkom od 17:30 do 18, te četvrtkom od 16:30 do 17:30.

Svi ste pozvani u Košarkaški klub Feniks iz Sarajeva!

Prilagođen i profesionalan program za Vašu djecu

KK FENIKS promoviše sportski način života i razvija kod djece ljubav prema košarci i sportu. Tim trenera sa međunarodnim iskustvom garantuje prilagođen i profesionalan program za Vašu djecu.

Misija ovog košarkaškog kluba jeste da uključe što više djece da se bave košarkom na području Kantona Sarajevo. Kako kažu, njihova vizija je da pronađu i treniraju buduće košarkašice i košarkaše koji će ostvarivati zavidne rezultate u ovom sportu.

”Naš klub je novi pod košarkaškim nebom, ali se nadamo da ćete vrlo brzo prepoznati naše opredjeljenje da kroz iskustvo i obučenost naših trenera, pružimo podršku djeci u ostvarenju njihovih sportskih snova.Vašoj djeci ćemo pružiti puno pažnje, prostora za igru, zabavu, takmičenja i druženja u sigurnom okruženju. Cilj nam je da naša djeca kroz sport i kontinuirane fizičke aktivnosti izrastu u dobre ljude”, ističu iz KK Feniks.

Važno je napomenuti da se sve trenažne aktivnosti provode sa rekvizitima brenda Adidas.

Više informacija pronađite na facebook stranici ovog košarkaškog kluba. Ukoliko se odlučite za KK Feniks, putem trenažnih grupa na Facebook-u i Viber-u obavještavat će vas o svim dešavanjima, savjetima, novostima, fotografijama sa treninga itd.

OŠ „Nafija Sarajlić“ Četvrtak 19:30 – 21:00; Nedjelja 18:00 – 19:30;

„BUDI NAŠ MALI KOŠARKAŠ“

TNT Radio podržava porodične biznise

Kako bi podržali male porodične biznise i omogućili njihovu što bolju vidljivost, TNT Radio pokrenuo je jedinstvenu inicijativu u kojoj osigurava mjesec dana besplatne reklame za novoosnovane porodične firme na nekom od lokalnih TNT radija u svojoj Grupaciji, u Travniku, Zenici, Tuzli i Sarajevu. Javite se!

3 1 Glas
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
spot_img