-1 C
Sarajevo
Naslovnica Poslovne vijesti Konzum otvara tri nova objekta

Konzum otvara tri nova objekta

Lanac Konzum prodavnica uskoro će bit proširen za tri nova prodajna objekta. Prvi objekat otvara se već u četvrtak, 08. oktobra u Istočnom Sarajevu, a naredne sedmice slijedi otvorenje dvije prodavnice u Zenici.

Sve tri nove prodavnice otvaraju se u većim naseljima u sklopu novoizgrađenih stambenih objekata te će biti lako dostupne kupcima i prilagođene za obavljanje svakodnevnih kupovina.    

 „Zadovoljstvo mi je najaviti otvorenja naših novih prodavnica u Zenici i Istočnom Sarajevu u kojima smo zaposlili 20 zaposlenika. Površina sva tri objekta kreće se između 200m² i 250m², savremeno su opremljeni i osim bogate ponude svježih i kvalitetnih proizvoda ponudit će izuzetno ugodan i moderan ambijent za kupovinu. Tokom ove godine, i pored dosta otežanih uslova za rad usljed pandemije, Konzum je uspio do sada otvoriti pet novih objekata i sretan sam jer nastavljamo dalje sa našim planom širenja mreže prodavnica. Vjerujem da će naši kupci kao i do sada biti zadovoljni uslugom, ponudom i cijenama, a također i aktivnostima koje pripremamo u povodu otvorenja“, izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Za sve tri prodavnice u povodu otvorenja bit će pripremljene specijalne akcijske ponude, pokloni za kupce i druga brojna iznenađenja, a aktivnosti će se nastaviti i u danima nakon otvorenja. Posebnu radost mališanima donijet će druženje i zabava sa maskotama Zdravoljubaca, kao i podjela duplih naljepnica za Zdravoljupce.

Više informacija o programu otvorenja i tačnim treminima aktivnosti bit će dostupno na www.konzum.co.ba.

- Advertisement -
16,985LikesLikes
21,020PretplatnikaPretplati se