17 C
Sarajevo

KONFOR Tuzla nudi renomirani, kvalitetni i vrhunski namještaj

KONFOR Tuzla – Ako tražite renomirani, kvalitetni i vrhunski namještaj, ne tražite više!

Novootvoreni salon KONFOR namještaj Tuzla , prekoputa Bingo City Centra nudi baš sve to. Konfor za vas proizvodi renomirani pločasti i tapacirani namještaj i madrace. Tu su i spavaće i dječje sobe.

U ponudi su dva vodeća brenda: Konfor i Cetmen. Za sve detalje posjetite konfor.ba ili pozovite 035 411 472. Na web stranci predstavljena vam je bogata ponuda modernog, kvalitetnog i estetski ugodnog namještaja proizvođača Konfor mobilya.

Ova domaća kompanija je je renomirana i vodeća tvornica pločastog, tapaciranog namještaja i madraca. Grupacija Konfor Mobiliya Turska njeguje tri brenda: Konfor, Cetmen i Cizgi.

O NAMA:

KONFOR – Renomirana i vodeća tvornica pločastog, tapaciranog namještaja i madraca. Grupacija Konfor Mobiliya Turska njeguje tri brenda: Konfor, Cetmen i Cizgi.

ERDOOR – Vodeći proizvođač kompozitnih vrata u više od 25 zemalja. Kompozitna vrata Erdoor nastaju kombinacijom drvne piljevine i PVC smole i kao takva su izuzetno otporna i dugotrajna.

LINEART – Jedna od novijih kompanija koja je uspjela da svojom kvalitetnom ponudom kupatilskog namještaja postane jedna od najboljih u ovom dijelu Evrope.

Imate biznis vijest i želite da je objavite? Poslovne vijesti objavljujemo besplatno na platformi poslovne.com. Javite nam se!

spot_img