19 C
Sarajevo
NaslovnicaPoslovne vijestiKompanija Hifa Petrol u Živinicama otvorila 43. benzinsku pumpu

Kompanija Hifa Petrol u Živinicama otvorila 43. benzinsku pumpu

Kompanija Hifa Petrol – Najuspješnija i najbrže rastuća naftna kompanija u BiH Hifa Petrol je otvorila svoju 43. benzinsku pumpu u Živinicama

Otvorenjem ovog objekta, obezbijeđeno je 8 novih radnih mjesta. Novootvorena benzinska pumpa nakon preuzimanja od prethodnog vlasnika renovirana je po najmodernijim tehnološkim, bezbjednosnim i ekološkim standardima. Pored postojećeg objekta koji već uspješno posluje u Živinicama, a zbog pružanja što kvalitetnije usluge i zadovoljenja potreba kupaca, Hifa Petrol se odlučila za otvaranje još jednog objekta na adresi Gostelja br 61.

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola, nalazi se brendirana trgovina “HP SHOP” u kojoj nude širok asortiman robe kao i vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena aditivima najnovije generacije koja svakom vozilu donose vrhunske performanse, smanjenu potrošnju i do 4%, veću snagu i smanjenu emisiju štetnih gasova.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Hifa Petrol kontinuirano nudi usluge visokog kvaliteta i pruža najbolje pogodnosti svojim vjernim kupcima. Hifa Petrol je u prošloj godini lansirala Premium Card, karticu pogodnosti koja za godinu dana postojanja već ima preko 100.000 korisnika. Vlasnici Premium kartice svakog dana imaju 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a na proizvode iz akcijskog kataloga i više, te posebne pogodnosti koje samo za njih Hifa Petrol priprema u saradnji sa svojim partnerima. U dane vikenda kupovinom HPLUS EURO 6 premium goriva kupci ostvaruju povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L.

Hifa Petrol

Svi vlasnici Premium Carda mogu učestvovati u Hifa Petrol velikoj nagradnoj igri „ Osvoji Porsche, Range Rover i preko 2.500 nagrada za 100 KM HPLUS goriva “ koja traje od 15.5. do 15.10.2020.godine

„ Trenutna situacija nije usporila realizaciju planiranih investicija i ostali smo dosljedni obećanju nastavka razvoja i ulaganja u nove projekte. Ponosni smo na činjenicu da investiramo isključivo u Bosni i Hercegovini i baš ovakva situacija je pokazala ispravnost naše odluke i vizije kompanije“, istakao je u svom obraćanju Muhamed Vrabac, generalni direktor kompanije.

Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, kupci mogu uživati i u vrhunskoj kafi za ponijeti, koja je dostupna na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama.

Uzimajući u obzir kvalitet proizvoda i usluga, te stalnu brigu o kupcima, ugodnost kupovine, nagradne igre sa izuzetno visokim nagradnim fondom, Hifa Petrol sasvim opravdava svoj novi slogan Najbolji prijatelj na putu.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 200 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostali prigodnim poklonima. Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 00-24h.

Poslovne vijesti, biznis ideje i poslovne savjete čitajte na poslovne.com

- Advertisement -
16,985LikesLikes
21,020PretplatnikaPretplati se