PoslovneVrijeme za odmorPoslovni horoskop sedmiceKoje talente posjedujete, šta kaže horoskop ?!

Koje talente posjedujete, šta kaže horoskop ?!

Koje talente posjedujete – Većina zodijačkih znakova poseduje neke talente koji kod nekih dolaze ranije, a nekad i kasnije.

Vazdušni znaci su dobri za diplomatiju, vatreni za sport, zemljani za konkretne poslove, a vodeni za umjetnost …

Od osvita civilizacije ljudi su željeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost. Stari narodi su posmatrali svijet oko sebe, uočavali i bilježili promjene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti. U gotovo svim narodima utemeljilo se vjerovanje da su planete i zvijezde simboli bogova ili drugih natprirodnih sila koje kontrolišu njihove živote.

Ako želite da znate i svoj podznak jer je i kod nas sve popularniji, izračunavanje podznaka uradite samostalno.

koje talente posjedujete talente posjedujete
Koje talente posjedujete

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Talentovani ste za sport, naročito vožnju, i to trkačkih automobila, a pošto sebi uvijek postavljate nove ciljeve, među vama ima i neustrašivih alpinista. Takođe, među predstavnicima vašeg znaka ima i sjajnih umjetnika, naročito pjevača, glumaca, imitatora, ali i dirigenata. Pod uticajem vašeg vladaoca Marsa i ‘jakog’ Sunca, rađaju se i sjajni lekari, naročito hirurzi, oftalmolozi i kardiolozi. Snalažljivi ste i brzo reagujete, pa imate talenta i za vojna zanimanja.

BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

Vaš vladalac Venera, planeta umjetnika, podarila vam je visoke estetske kriterijume i kreativnost, pa među vam ima sjajnih pisaca, slikara, dizajnera nakita i pjesnika. Bik vlada vratom i grlom, pa obično imate mek, baršunast glas, stoga ne čudi što su veliki svjetski muzičari, naročito pjevači, rođeni u vašem znaku. Naglašena su i vaša čula, pa imate dara za kulinarstvo i baštovanstvo. Vješti ste u baratanju novcem i nekretninama, a sve što steknete, umijete i da sačuvate.

  Gimnazija za tvoju sigurnu i sretnu budućnost!

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Kao i vaš vladalac, vazdušni Merkur, vladate riječima, pa imate dara za pisanje, novinarstvo, prevodilaštvo, glumu i pjevanje. Komunikativni ste i snalažljivi, pa među predstavnicima vašeg znaka ima odličnih voditelja, turističkih vodiča i trgovačkih putnika. Puni ste ideja i posedujete manuelnu spretnost, pa se odlično snalazite u oblasti mode i estrade. Svaku situaciju umijete da okrenete u svoju korist i izvučete najbolje iz svega.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Talentovani ste za pisanje, kuvanje, baštovanstvo i uređenje doma. Onaj ko želi da sredi svoj stan ili kuću, treba svakako da pozove vaš znak u pomoć jer ste maštoviti i vrlo kreativni. Među vama ima i sjajnih slikara i pjevača, ali i patriotski nastrojenih političara i uspješnih biznismena, naročito u oblasti ugostiteljstva. Vaša saosećajna priroda dolazi do izražaja u zanimanjima u kojima treba podučavati ili brinuti o drugima, na primjer, ljekar, negovateljica, bolničarka, profesor.

koje talente posjedujete
Koje talente posjedujete

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Vaše liderske i organizacione sposobnosti odmah upadaju u oči bilo da ste političar, kompozitor ili vlasnik kockarnice. Volite da zablistate kao vaš vladalac Sunce i dominirate bilo da ste sportista, vlasnik teretane, menadžer ili vlasnik obdaništa. Privlače vas svjetlosti pozornice, umijete da ubijedite koga kog hoćete u šta god želite, rođeni ste glumac, reditelj, pjevač, plesač ili modni kreator. Posedujete urođeni smisao za estetiku pa ste odlični i kao unutrašnji dizajner.

DJEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Vaš urođeni perfekcionizam, osećaj za prostor, smisao za detalje i želja za znanjem, čine vas sjanim inženjerima, dizajnerima, arhitektama, zanatlijama, privatnim preduzetnicima, naročito u uslužnim djelatnostima i poslovima u vezi sa kućnim ljubimcima. Vama vlada Merkur, simbol logike, informacija i komunikacija, pa ste rođeni ekonomista, lektor, pisac, novinar i prevodilac. Imate dara za podučavanje i umijete da slušate pa ste odličan psiholog i socijalni radnik.

  Sabina Mujanović: Žene mogu učiniti svijet boljim u svakom pogledu
koje talente posjedujete
Koje talente posjedujete

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Vaš talenat za odnose sa ljudima, ubjedljivost i umijeće pregovaranja čine vas sjajnim diplomatom, ali možete biti uspješni i u politici, glumi i privatnom biznisu. Kao veliki borac za pravdu, često se kao novinar, pravnik, advokat ili sudija nalazite i u oblsti medija i pravosuđa. Zbog uređenog smisla za lijepo, pronalazite se u gotovo svim umjetničkim zanimanjima. Zahvaljujući svom šarmu i vladaocu Veneri, imate talenta i za sve poslove u vezi sa modom, negom i nakitom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Zahvaljujući uticajima vaših vladalaca Marsa i Plutona, planeta agresije i akcije, imate dara za takozvana opasna zanimanja, kao što su na primjer, ratni izvještač, upravnik zatvora… Takođe, zbog moći koncentracije i urođene preciznosti i vještine, rođeni ste hirurg, a zbog dubine uma kojom ‘čitate’ sagovornike, sjajan ste psiholog, psihijatar i filozof. Obožavate izazove, umijete da čuvate tajne, pa među predstavnicima vašeg znaka ima odličnih policajaca i detektiva.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Jupiter vam je podario pravdoljubivost, želju za znanjem i stalnim usavršavanjem, pa je u vašem znaku rođeno najviše sudija, ali i profesora, jer imate talenta za podučavanje. Obožavate putovanja, pa se često nalazite u turizmu ili radite kao putopisci, fotoreporteri, misionari i dopisnici. Umijete da sagledate problem sa svih strana, pa ste sjajni i kao savjetnik i političar. Odlično se snalazite u privatnom biznisu, a zbog kulinarskog dara i u ugostiteljstvu.

koje talente posjedujete
Koje talente posjedujete

JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS

Pravi ste maratonac i sve što radite, radite na duže staze, pod uticajem vladaoca Saturna, planete uspjeha i trajanja. Veoma ste odgovorni i pouzdani, a svoje znanje umijete da prenesete drugima, pa ste talentovani za sva zanimanja koja imaju veze sa naukom i predavaštvom. Pod uticajem Urana, drugog vladaoca vašeg znaka, posedujete talenat za tehniku i osećaj za prostor, pa se odlično snalazite i na radnim mjestima arhitekte i inženjera. Sjajni ste i kao prevodilac, pisac i slikar.

  Mikrokreditna fondacija Sunrise u Tuzli otvara još jednu kancelariju

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Idete ispred svog vremena, pa vaš talenat često bude prepoznat tek kasnije. Sve što je novo i nepoznato, vaše je područje. Posedujete dar za tehniku, informatiku i nove tehnologije što vas često čini sjajnim pronalazačima, elektroinženjerima, naučnicima, grafičkim dizajnerima, programerima i montažerima. Zbog talenta za jezike i osećaja za ritam, možete biti i vrhonski filolog i muzičar. Kao velikom borcu za slobodu i pravdu, leži vam i posao socijalnog radnika.

koje talente posjedujete
Koje talente posjedujete

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Vaš vladalac neptun, planeta zanosa i inspiracije, podario vam je talenat za umjetnost, naročito slikarstvo, muziku i ples, oblasti u kojima zaista plivate kao riba u vodi. Vaš znak vlada stopalima zbog čega među njihovim predstavnicima ima vrhunskih plesača. Bogata mašta i kreativnost često znaju da vas odvedu u režiju, glumu, modni dizajn. Saosećajni ste i umijete da čitate između redova, pa ste rođeni psiholog, psihijatar, ljekar, bolničarka ili astrolog.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima