Izaberite indeks na jednom od sedam fakulteta Internacionalnog univerziteta Travnik

()

Internacionalni univerzitet Travnik u svom sastavu ima 7 fakulteta i svi su jako atraktivni, piše biznis portal poslovne.com

Internacionalni univerzitet Travnik ima ove fakultete: Ekonomski fakultet, Saobraćajni fakultet, Ekološki fakultet, Pravni fakultet, Fakultet za medije i komunikacije, Fakultet informacionih tehnologija i Fakultet politehničkih nauka s departmanima: Mašinstvo, Građevinarstvo i arhitektura, Elektrotehnika, Logistika i Sigurnost i zaštita na radu.

Na Internacionalnom univerzitetu Travnik razvijaju se i uvode novi modeli obrazovanja kroz promociju evropskih dimenzija kako bi studenti bili spremni  za ono što nam budućnost donosi, a to je modernizacija svih procesa rada.

Kampus Internacionalnog univerziteta Travnik prostire se na 10 000 m2 i opremljen je savremenim laboratorijama, učilima, multimedijalnom opremom unutar odgovarajućih akademskih amfiteatara i učionica, ali i drugim pratećim sadržajima, kao što je hotel za smještaj profesora i studenata, te izuzetno bogata akademska biblioteka.

Studenti IUT-a stečene diplome mogu nostrificirati u zemljama Evropske unije i šire, te svoju akademsku nadogradnju nastavljaju na prestižnim evropskim i svjetskim univerzitetima i vrlo lako dolaze i zaposlenja.

U okviru nastavnog procesa svakodnevno se odvija terenska i praktična nastava na svih sedam fakulteta, a studenti redovno posjećuju institute, labaratorije, firme i javne ustanove. Na Saobraćajnom fakultetu Travnik studenti imaju priliku koristiti i najsavremeniji simulator vožnje koji omogućava interaktivno rekonstruiranje cjelokupnog okruženja.

Obrazovni proces na Internacionalnom univerzitetu Travnik usmjeren je ka otkrivanju, podsticanju i razvijanju potencijala studenata.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na poslovne.com unutar preuzetog članka. Hvala.

Pročitajte i ovo

Povezani članci

Možda vas zanima

Proizvodnja domaće zimnice kao biznis i dodatna zarada!

Proizvodnja domaće zimnice - Pripremanje zimnice je neizostavna aktivnost svake godine i odličan način da se iskoristi plodovi bašte koju smo njegovali tokom godine,...

Kako otvoriti salon za manikir i pedikir (UPUTSTVO)

Zarada itekako može biti privlačna, a otvaranje salona je odlična poslovna ideja za pravog poduzetnika i biznis koji opstaje, piše poslovni portal poslovne.com Posao:...

Savjeti za freelancere: Kako štediti novac?

Savjeti za freelancere - Danas zbog vremena u kojem se nalazimo sve više i više ljudi iz dana u dan postaju freelanceri. Oni predstavljaju tzv....

Želite biti u toku sa najnovijim vijestima?

Voljeli bismo čuti vaše mišljenje! Unesite svoje podatke i ostajemo u kontaktu.