Iz Hercegovine nam stižu dva mikrobiznisa

Podijelite s prijateljima!

Hercegovinu obiluju visoke planine koje su okružene velikim kamenjarima ali ispod tih planina se nalaze male opštine nažalost nerazvijene ali vrijedne svake pažnje.

Na našem drugom BIH pozivu za projekte i mikrobiznise u Nevesinju i Gacku su napisana dva mikrobiznisa koja su vezana za poljoprivredu. Jedan od njih je vezan za uzgoj povrća a drugi za medarstvo, piše tnt portal na kojem čitate najnovije vijesti BiH.

Mirkobiznis koji dolazi iz Nevesinja je Uzgoj crvenog luka . Gospodja koja pokreće mikrobiznis želi da na svojim poljima proizvodi organski crveni luk i da ga plasira na tržište u većim količinama.

Drugi mikrobiznis nam dolazi iz Gacka takodje jedna odvažna žena koja želi da svoj dosadašnji posao koji ima podigne na viši nivo. Ona se bavi prozvodnjom meda a njen mikrobiznis nosi naziv Pčelarstvo Hebib. Ove dvije odvažne dame su se upustile u svijet preduzetništva i samim tim dokazale da i žena može biti jako uspješna poduzetnica.

Potpisivanje je održano u prostorijama Opštine Nevesinje sa članovima OB Nevesinje, Medihe Arnaut i moje malenkosti. Potpisivanje je obavljeno uz sve predvidjene epidemiološke mjere.

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na poslovne.com unutar preuzetog članka. Hvala.

Pročitajte i ovo

Povezani članci

Možda vas zanima

Online posao, koji ne uzima mnogo vremena, a donosi profit

Kada vam netko predloži da se prijavite za posao u kojem ne morate, gotovo ništa da radite, a zarađujete novac, vjerovatno pomislite...

INSTAGRAM ZA REKLAMU/ Koraci ka uspješnom reklamiranju na Instagramu

INSTAGRAM ZA REKLAMU - Kada su Kevin Systrom i Mike Krieger 2010. godine kreirali aplikaciju Instagram nisu ni mogli da slute koliki...

Instagram marketing i savjeti za početnike

Instagram je trenutno jedna od najpopularnijih i najaktivnijih društvenih mreža na svijetu i sada je pravo vrijeme da pokrenete vaš osobni Instagram...

Želite biti u toku sa najnovijim vijestima?

Voljeli bismo čuti vaše mišljenje! Unesite svoje podatke i ostajemo u kontaktu.