PoslovnePoslovne vijestiINTER AUTO - broj jedan u prodaji i servisiranju motornih vozila

INTER AUTO – broj jedan u prodaji i servisiranju motornih vozila

Firma INTER AUTO sa sjedištem u Tuzli osnovana je 2003. godine na osnovama tradicije i entuzijazma čija je prvenstvena djelatnost bila servisiranje vozila.

Kako se Vizija i ambicija vlasnika i direktora firme INTER AUTO, g-dina Begić Muhameda, ogleda u povezivanju firme sa nekim od svjetskih priznatih brendova u automobilskoj branši, tako početkom 2004 godine INTER AUTO postaje Ovlašteni trgovac i serviser marke Audi i Seat.

Danas INTER AUTO zauzima vodeće mjesto na regionalnom tržištu Bosne i Hercegovine u prodaji i servisiranju motornih vozila, što potvrđuju poslovni rezultati i kontinuirani rast firme.

INTER AUTO je počeo 2003. godine sa 2 uposlenika, da bi danas INTER AUTO brojao 53 uposlenika, a taj napredak INTER AUTO je tokom predhodnih godina ostvario kao rezultat rada njegovih uposlenika, stalnim usavršavanjem, timskim radom, lojalnosti firmi, te kroz vrijednosti organizaciske kulture. Kao rezultat svoga napretka INTER AUTO 2009. godine postaje ovlašteni trgovac i serviser za vozila marke Porsche.

Ulaskom u krug odabranih zastupnika za Porsche vozila, INTER AUTO je potvrdio svoja nastojanja da ostvaruje stalni napredak i razvoj, kako svojih uposlenika tako i firme u cjelini. INTER AUTO je partner koji postavlja mjerila standarda u oblasti prodaje i usluga koje savremena autoindustrija ultimativno zahtjeva.

Kao posebnu vrijednost i doprinosu uspjehu firme treba istaknuti fleksibilnu organizacisku strukturu koja se kontinuirano prilagođava strategiji poslovanja i ostvarenju zadatih ciljeva. Glavno mjerilo prema kojem vrednujemo rezultate jest zadovoljstvo kupca.

  Italijanska banka Banca Etica investira milion eura u Mikrokreditnu fondaciju LIDER

Stoga ćemo i u budućnosti najveći naglasak stavljati na kvalitetu usluga kao i daljnju izgradnju i modernizaciju. Rezultati provedenih anketa pokazuju kako smo prepoznati i kao najpoželjniji poslodavac u okruženju.

CILJ

Zadovoljiti potrebe tržišta i naših korisnika na moderan i učinkovit način.

VIZIJA

Zadržati lidrestvo kroz visoke standarde u distribuciji, produktivnosti i inovativnosti cjelokupnog poslovanja.

MISIJA

Ostvariti vrhunsku odgovornost prema ljudima, te kontinuirano pronalaziti načine da bi se stvorio osjećaj zadovoljstva i ponosa kod kupaca, uposlenika, poslovnih partnera i cjelokupnog okruženja, te sa poštovanjem poslovne etike i društvenih vrijednosti na svim područjima djelovanja.

inter auto - broj jedan u prodaji i servisiranju motornih vozila
INTER AUTO

Upit o terminu servisa

Dogovoranjem termina preko WEB stranice za prijem Vašeg vozila u servis, izbjegava se nepotrebno čekanje kupca na dobijanje slobodnog termina za popravku vozila, a time je bitno skraćeno i zadržavanje Vašeg vozila u servisu.

Svako vozilo koje posjeti naš servis evidentira se u našoj bazi podataka, tako da uvijek imamo kompletnu istoriju o urađenim popravkama na Vašem vozilu.

Ukoliko želite servisirati Vaše vozilo u našem servisu možete ispuniti formular sa željenim terminom za servis Vašeg vozila, a mi ćemo Vas kontaktirati i potvrditi termin servisiranja.

Na dan servisiranja vozila obavezno je da kupac ponese servisnu knjigu vozila (ukoliko je posjeduje).

Posebni zahtijevi /želje kupca prilikom dogovaranja termina

Želim koristiti direktan prijem automobila – Direktan prijem je pregled automobila u prisutnosti kupca, koji omogućava uvid u stanje automobila i stručnu informaciju o svim detaljima sa pogleda ispravnosti i istrošenosti pojedinih dijelova koje utječu na ispravan rad i sigurnost automobila. Ova usluga se ne naplaćuje za kupca!

Želim koristiti uslugu odvoza-dovoza automobila na servis – Odvoz-dovoz automobila je usluga dolaska na adresu kupca i odvoz automobila na servis. Po završetku radova automobil kupca se vraća na željenu adresu. Ova usluga se ne naplaćuje i vrijedi za područje do 10 km udaljenosti od adrese servisnog centra!

  Sabina Mujanović: Žene mogu učiniti svijet boljim u svakom pogledu

Želim koristiti uslugu odvoza-dovoza i zamjenskog vozila – Odvoz–dovoz i korištenje zamjenskog automobila je usluga dolaska na adresu kupca i omogućavanje kupcu korištenje zamjenskog automobila za vrijeme trajanja radova u servisu. odvoz automobila na servis. Po završetku radova automobil kupca se vraća na željenu adresu i izvršava primopredaja zamjenskog automobil. Ova usluga se naplaćuje i vrijedi za područje do 20 km udaljenosti od adrese servisnog centra!

Želim koristiti zamjenski automobil prilikom dolaska na servis – Prilikom dolaska na servis kupcu se omogućava korištenje automobila željene klase za vrijeme trajanja radova u servisu. Ova usluga se naplaćuje za kupca!

Sve informacije vezano za dogovaranje termina pronađite OVDJE.

Usluga odvoza/dovoza kupca ili vozila u audi servis

inter auto - broj jedan u prodaji i servisiranju motornih vozila
INTER AUTO

Sve je više obaveza, a istovremeno sve manje vremena.

Ako nemate vremena odvesti svoje vozilo na redovni servis,naš Audi mobilni tim može Vaše vozilo dovesti u naš servis i nakon servisiranja /popravke Vam ga vratiti kući.

Možete izabrati jednu od opcija:

 • odvoz i dovoz vozila,
 • odvoz i dovoz vozila u kombinaciji sa zamjenskim vozilom
 • odvoz i dovoz kupca u servis

Obratite nam se i provjerite koju Vam od gore navedenih opcija usluga možemo ponuditi,i u kojem vremenskom terminu.

POMOĆ NA CESTI

U najkraćem mogućem roku tručna ekipa će stići i zbrinuti Vas i Vaše vozilo na licu mijesta. (Ako se nalazite do 20 km od našeg servisa ili ako ste dalje,u dogovoru sa Vama pozvati ćemo stručnu ekipu preko Audi Garancije Mobilnosti).

ZAMJENSKA MOBILNOST ZA KUPCA

Kada se Vaše vozilo u slučaju dužeg redovnog servisiranja ili potrebe za više vremena za otklanjanja kvara, mora zadržati u našem servisu duže od tri sata,organizirati ćemo u dogovoru sa Vama mogućnost za korištenje Audi zamjenskog vozila.

  AS Holding nastavlja sa inovacijama, Tako lako Vispak rižoto koje štedi vrijeme

INTERCAR BUSINESS PAKET

Intercar business paket se odnosi na dugoročne najmove i namjenjen je
kompanijama.

U cijenu Intercar business paketa je uključeno sljedeće:

 • Kasko osiguranje (bez franšize) u toku trajanja najma
 • Obavezno osiguranje od auto-odgovornosti (AO), uključujući putničko osiguranje (1+4) za period najma
 • neograničena kilometraža
 • troškove registracije vozil
 • godišnju taksu na motorna vozila
 • redovan servis vozila
 • sezonska zamjena guma (zimske i ljetne gume)
 • redovna kontrola tehničke ispravnosti vozil
 • pravo na zamjensko vozilo iz iste klase u slučaju kvara ili servisiranja vozila
 • stručnu tehničku pomoć – u slučaju kvara na vozilu naša dežurna služba (radi od 0 do 24 sata svaki dan) dostavlja Vam zamjensko vozilo u najkraćem  vremenskom roku na teritoriji cijele Europe
  – za cjelokupnu uslugu dobijate jedan mjesečni račun.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima