26.6 C
Sarajevo
PoslovnePoslovne vijestiHrastik Živinice/ Vrhunska obrada drveta

Hrastik Živinice/ Vrhunska obrada drveta

Vrhunska obrada drveta – Hrastik d.o.o. je preduzeće za proizvodnju, promet i usluge, a osnovna djelatnost je primarna i finalna prerada drveta

Tradicija dobrog kvaliteta, poštivanja rokova isporuke i vrhunska obrada drveta su ključni temelji poslovanja ovog preduzeća.

”Kvalitetu proizvoda i ugovorene rokove isporuke postižemo zahvaljujući zaokruženom ciklusu proizvodnje. Raspolažemo najsavremenijom opremom za obradu drveta: liniju za prorez trupaca, savremene automatske sušarama, u kojima se suši posebno birano drvo jele i smrće”, ističu iz Hrastika.

Od finalnih proizvoda izdvajamo:

  • Prozori profila 80/68 sa termoizolacionim staklom 4+16+4 (prozori atestirani)
  • Ulazna vrata
  • Unutrašnja vrata masiv i presovana
  • Dovratnici štokovi za vrata
  • Brodski pod 24 mm (lamelirani)
  • Sve vrste drvenih lajsni
  • Suhi lamelirani elementi svih dimenzija po zahtjevu kupca
vrhunska obrada drveta
Vrhunska obrada drveta

Ostali proizvodi od drveta po narudžbi kupca
Hrastik pruža uslugu rezanja svih vrsta pločastih materijala na visokokvalitetnim CNC raskrajačima koji omogućuju da u najkraćem roku ispune zahtjeve svojih kupaca.

”Dovoljno je da kupac donese mjere, a optimizaciju iskorištenja ploče, ukupnu potrošnju materijala, rok isporuke, kao i krajnju cijenu će u kratkom roku definirati sa prodajnim referentom u maloprodaji”, naglašavaju iz Hrastika.

Usluge ravnog kantiranja vrše se na savremenim mašinama. Vrhunska oprema i kvalitetan rad omogućuju kvalitet kantiranja koji će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce.

Takođe, kako bi što kvalitetnije odgovorio zahtjevima kupaca, Hrastik d.o.o., u ponudi ima usluge obrade materijala na CNC mašini. Usluge koje se mogu raditi na ovoj mašini su krivolinijsko rezanje ploča, bušenje rupa, tiplanje, urezivanje, falcanje.

Sve potrebne informacije možete pronaći na web stranici hrastik.com ili pozivom na broj telefona 035 775 478. Možete ih posjetiti na adresi Magistralni put bb u Živinicama.

Koliko je koristan ovaj članak?

PROČITAJTE:  Mikrokreditna fondacija Sunrise u Tuzli otvara još jednu kancelariju

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima