-5.1 C
Sarajevo
Poslovne vijestiHifa Petrol nagrađuje svoje potrošače

Hifa Petrol nagrađuje svoje potrošače

Hifa Petrol nagrađuje svoje potrošače – Najuspješnija bh. naftna kompanija Hifa Petrol i ove godine organizuje nagradnu anketu za svoje kupce pod nazivom „ Vaše mišljenje nam je važno, zato Vas nagrađujemo“

Cijeneći mišljenje kupaca, a sve u cilju unaprijeđenja svojih usluga i što kvalitetnije ponude,  Hifa Petrol organizovala je ovu nagradnu anketu putem koje će nagraditi 20 kupaca sa po mjesec dana besplatnog HPLUS Euro 6 premium goriva.

Učešće u anketi mogu ostvariti svi kupci koji posjeduju Premium Card karticu ili aplikaciju programa lojalnosti kompanije Hifa Petrol i koji obave kupovinu bilo kojeg proizvoda na nekoj od 45 lokacija u toku trajanja nagradne ankete. Oni koji još uvijek ne posjeduju Premium Card, mogu se registrovati i potpuno besplatno preuzeti svoju karticu na svim Hifa Petrol prodajnim mjestima ili download-ovati aplikaciju za Android i IOS.

Po izboru stručnog žirija, najboljih 20 prijedloga će biti nagrađeni.

Period trajanja nagradne ankete je od 1.1. do 28.2.2021. godine, a sretni dobitnici će biti objavljeni 6.3.2021. na web stranici kompanije, kao i zvaničnoj Hifa Petrol Facebook stranici.

Premium Card program loyalnosti postoji nešto više od godinu dana i broji preko 120.000 zadovoljnih korisnika.

Više o loyalty programu Premium Card i pogodnostima koje pruža možete pronaći na: https://www.hifapetrol.ba/bs/article/173/premium-card

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima