22 C
Sarajevo

Frizerski studio ”Don Vito” u Tuzli / Prepustite brigu o vašoj frizuri vrhunskom timu

Frizerski studio ”Don Vito” nalazi se na adresi Mehmedalije Maka Dizdara Stupine B2 u Tuzli

Orjentiran je na mušku klijentelu, tako da je to poseban kutak za sve muškarce koji drže do svog izgleda. Osim njege i brige o kosi, u salonu se pružaju i usluge brijanja.

U salonu rade vrhunski frizeri Biljana i Senad koji prave odlične frizure te svoje klijente čine doslovno ovisnim o njihovim uslugama. Želite li da vaša frizura prati nove trendove, ali zadrži i vašu osobnost, onda ste na pravom mjestu. Prepustite brigu o vašoj kosi i frizuri timu salona ”Don Vito”.

Frizerski studio ''Don Vito''
Frizerski studio ”Don Vito”

Svakako ovdje potražite i korisne savjete Biljane i Senada, kako da kod kuće, svoju kosu tretirate onako kako zaslužuje.

Nakon što ste ošišani, uz njihove savjete, kod kuće svaki će muškarac moći, kad god to poželi, imati modernu frizuru – za koju nije potrebno previše vremena i truda, ali ipak garantira stil i eleganciju.

Nisu zaboravljeni ni najmlađi! Ovo je family-friendly salon tako da će se i mali klinci u salonu lijepo opustiti, zabaviti i što je najvažnije izaći uredno ošišani i sređeni.

Želite li se sami uvjeriti u čemu je tajna popularnosti, posjetite Frizerski studio ”Don Vito” i uvjerite se u kvalitetu!

Nazovite odmah i zakažite termin

Frizerski salon ”DON VITO” na adresi Mehmedalije Maka Dizdara Stipine B2 (Iza San Marco slastičarne ) ili pozovite 063/002-201.

TNT Radio podržava porodične biznise

Kako bi podržali male porodične biznise i omogućili njihovu što bolju vidljivost, TNT Radio pokrenuo je jedinstvenu inicijativu u kojoj osigurava mjesec dana besplatne reklame za novoosnovane porodične firme na nekom od lokalnih TNT radija u svojoj Grupaciji, u Travniku, Zenici, Tuzli i Sarajevu. Javite se!

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
spot_img