-6.2 C
Sarajevo
Poslovne vijestiFrizerski studio ''Don Vito'' u Tuzli / Prepustite brigu o vašoj frizuri...

Frizerski studio ”Don Vito” u Tuzli / Prepustite brigu o vašoj frizuri vrhunskom timu

Frizerski studio ”Don Vito” nalazi se na adresi Mehmedalije Maka Dizdara Stupine B2 u Tuzli

Orjentiran je na mušku klijentelu, tako da je to poseban kutak za sve muškarce koji drže do svog izgleda. Osim njege i brige o kosi, u salonu se pružaju i usluge brijanja.

U salonu rade vrhunski frizeri Biljana i Senad koji prave odlične frizure te svoje klijente čine doslovno ovisnim o njihovim uslugama. Želite li da vaša frizura prati nove trendove, ali zadrži i vašu osobnost, onda ste na pravom mjestu. Prepustite brigu o vašoj kosi i frizuri timu salona ”Don Vito”.

Frizerski studio ''Don Vito''
Frizerski studio ”Don Vito”

Svakako ovdje potražite i korisne savjete Biljane i Senada, kako da kod kuće, svoju kosu tretirate onako kako zaslužuje.

Nakon što ste ošišani, uz njihove savjete, kod kuće svaki će muškarac moći, kad god to poželi, imati modernu frizuru – za koju nije potrebno previše vremena i truda, ali ipak garantira stil i eleganciju.

Nisu zaboravljeni ni najmlađi! Ovo je family-friendly salon tako da će se i mali klinci u salonu lijepo opustiti, zabaviti i što je najvažnije izaći uredno ošišani i sređeni.

Želite li se sami uvjeriti u čemu je tajna popularnosti, posjetite Frizerski studio ”Don Vito” i uvjerite se u kvalitetu!

Nazovite odmah i zakažite termin

Frizerski salon ”DON VITO” na adresi Mehmedalije Maka Dizdara Stipine B2 (Iza San Marco slastičarne ) ili pozovite 063/002-201.

TNT Radio podržava porodične biznise

Kako bi podržali male porodične biznise i omogućili njihovu što bolju vidljivost, TNT Radio pokrenuo je jedinstvenu inicijativu u kojoj osigurava mjesec dana besplatne reklame za novoosnovane porodične firme na nekom od lokalnih TNT radija u svojoj Grupaciji, u Travniku, Zenici, Tuzli i Sarajevu. Javite se!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img