PoslovnePoslovne vijestiFrizerland - jedno od najpoznatijih imena u beauty sektoru

Frizerland – jedno od najpoznatijih imena u beauty sektoru

Frizerland je danas vodeća kompanija u maloprodaji i veleprodaji frizerske i kozmetičke opreme i preparata, kao i ekskluzivni distributer prestižnih brendova iz svijeta ljepote za područje Bosne i Hercegovine.

Nastali su 2000. godine kao malo porodićno preduzeće, a konstantnim uvođenjem svjetskih trendova u svoju ponudu, s ponosom mogu reći da su u vrlo kratko vrijeme postali jedno od najpoznatijih imena u beauty sektoru, ne samo na domaćem, nego i na regionalnom tržištu.

Frizerland

LJEPOTA KAO MISIJA

Imajući u vidu čovjekovu iskonsku težnju za ljepotom, te konstantnu potrebu svih beauty profesionalaca ka usavršavanju, otkrivanju novog i nepoznatog, i dalje nastavljaju  pratiti svjetske trendove i inovacije iz svijeta ljepote kako bi svojim kupcima uvijek mogli pružiti nešto novo, bolje i drugačije.

VIŠE OD TRGOVINE

Za kupce i klijente žele biti mnogo više od trgovine, stoga im pružaju niz drugih usluga i mogućnosti – edukacije, savjete, dane otvorenih vrata, te različite evente i susrete. Kao društveno odgovorna kompanija, sudjeluju u većini projekata, akcija i događaja koji doprinose ljepoti življenja u područjima u kojima posluju. Njihova misija uvijek je bila i ostat će – ljepota, ne samo ljepota tijela, nego i ljepota kao dobar osjećaj.

frizerland - jedno od najpoznatijih imena u beauty sektoru
Frizerland

VIZIJA

Njihova načela i način poslovanja ostala su ista od samog našeg začetka kao malog porodićnog poduzeća. Porodićni duh i atmosferu rado prenose  na sve svoje djelatnike, stalne kupce i suradnike koji su s vremenom postali dio jedne velike Frizerland porodice. Svaki kupac jednako  je važan, a svaki klijent i njegove aktivnosti predstavljaju ujedno i uspjeh firme. Ova vizija ih pokreće, ali i motivira da klijentima uvijek pruže ono što žele i traže. Približiti se kupcima pružajući im upravo ono za što smatraju da su uskraćeni u svojoj zemlji, jedan je od najvećih izazova.

PROIZVODI

Politikom prve ruke mnogim frizerima i kozmetičarima omogućili su da svoje salone obnove vrhunskim namještajem, opremom i preparatima, i to po daleko povoljnijim cijenama nego što su bile prije. Ponudu proizvoda s idealnim omjerom cijene i kvaliteta zadržali su i do današnjeg dana, kada su razvili svoju franšiznu mrežu te se svojim kupcima približili kroz web trgovinu.

Svojom ponudom od preko 12 000 artikala od 100 i više brendova, te suradnjom sa preko 4 000 salona u više od 100 gradova u BiH, Frizerland se uspio istaknuti kao svojevrstan brend, prvi izbor profesionalnih frizera i kozmetičara, kao i svih onih koji ulažu u svoju ljepotu.

frizerland - jedno od najpoznatijih imena u beauty sektoru
Frizerland

EDUKACIJE / DOGAĐAJI

Za sve one kozmetičare koji žele napredovati, učiti i istraživati, Frizerland u Vitezu nudi individualne ali i grupne edukacije iz sljedećih oblasti:

TREPAVICE
Ugradnja ekstenzija trepavica (brend Creative Lash Design) – klasična metoda (1:1), volumenske trepavice (ruski volumen), expert – napredna edukacija. KONTAKT: Marija Toljušić, CLD master edukatorica marija.toljusic@frizerland.ba Instagram: @minnie_mlashes +387 30 717 166

DEPILACIJA VOSKOM
Sve vrste voskova za depilaciju. KONTAKT: Katarina Garić, edukatorica katarina.garic@frizerland.ba +387 30 717 166

EGIPATSKA DEPILACIJA / ŠEĆERNA PASTA
KONTAKT: Katarina Garić, edukatorica katarina.garic@frizerland.ba +387 30 717 166
Svim frizerima i kozmetičarima koji žele napredovati, učiti, istraživati i jednostavno – pomjerati granice u svojoj profesiji, Frizerland je posvetio facebook stranicu Frizerland edukacije.

Naručivanje

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, s PDV-om. Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču. Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Trgovac se obavezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija.

Sve narudžbe šaljemo brzom poštom i vrijeme dostave je uglavnom unutar 2 radna dana. Narudžbe napravljene do 12:00 h radnim danom šaljemo isti dan. Izuzetak su neradni dani (nedjelja i praznici) kada nismo u mogućnosti slati narudžbe.

Dostava je besplatna za sve narudžbe vrijednosti od 100,00 KM i više. Za sve narudžbe koje su ispod te vrijednosti trošak dostave snosi kupac i on iznosi 6,00 KM.

Cijene

Sve cijene na webshopu su izražene u Konvertibilnim markama sa uračunatim PDV-om. Ukoliko kupac ili poslovni partner ima dodatno dogovoreni popust on se obračunava naknadno, prilikom izrade fakture. Da biste mogli vidjeti cijene morate se registrirati i prijaviti.

Načini plaćanja

Postoje dvije metode plaćanja naručenih proizvoda na webshopu:

1. Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

2. Kartično plaćanje preko interneta – jednokratno (sve Visa, Maestro i MasterCard kartice)

3. Kartično plaćanje preko interneta – na rate (UniCreditCard platne kartice – Visa Classic, MasterCard/Visa Revolving, Golden Visa)

Povrat i reklamacije

Imate pravo na reklamaciju kupljenog artikla u slučajevima kada je:

  • Ambalaža oštećena zbog neodgovarajućeg pakiranja za transport
  • Istekao rok uporabe
  • Isporučen pogrešan artikl u odnosu na onaj koji je naveden na vašoj narudžbenici (koju stezaprimili na vašu e-mail adresu)
  • Sadržaj neotvorenog proizvoda manji od onog koji je naveden na pakiranju
  • Proizvod funkcionalno neispravan

Reklamaciju ste dužni prijaviti u roku od 48 sati od preuzimanja narudžbenice na e-mail adresu, telefonskim putem ili osobno u Frizerland centralnoj poslovnici (Vitez, BiH). U slučaju funkcionalne neispravnosti proizvoda, molimo da nas o istoj odmah obavijestite na gore navedene kontakte, a mi ćemo uputiti kurirsku službu kako bi preuzela neispravan proizvod od vas i dostavila nam ga natrag.

Troškove zamjene artikla snosi Frizerland d.o.o.

FRANŠIZE

Centralna poslovnica nalazi se u Vitezu, u Poslovnom centru 96-2. Osim Viteza možete nas pronaći i u Sarajevu, Tuzli i Zenici. U RH imamo dva naša predstavništva – možete nas pronaći u Križevcima i Kaštel Novom.

frizerland - jedno od najpoznatijih imena u beauty sektoru
Frizerland

Kuponi za popust

Kupon predstavlja znakovni niz (slova, brojevi, riječ) koji se unosi u za to predviđeno polje u drugom koraku procesa naručivanja (checkout) i koji vam daje definirani popust na neki proizvod, grupu ili sve odabrane proizvode. Kupon kreira Frizerland i može vrijediti za jednog ili za sve korisnike u nekom vremenskom razdoblju.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima