-1.2 C
Sarajevo
Poslovne vijestiEstetski centar No+Vello u Tuzli - Vrhunska usluga za epilaciju, depilaciju, izbjevljivanje...

Estetski centar No+Vello u Tuzli – Vrhunska usluga za epilaciju, depilaciju, izbjevljivanje zuba, akne

Želite li izgledati 20 godina mlađe, posjetite estetski centar No+Vello u Tuzli

Novootvoreni estetski centar No+Vello u Tuzli (zgrada Avaza, ul. Maršala Tita 2) s vama je od ponedjeljka do subota od 9 do 20 sati. No+Vello je svjetski lider u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje. Pred njima je više od 11 godina iskustva sa preko 1000 centara širom svijeta i preko milion klijenata.

”Naša pionirska, inovativna i privlačna tarifa od 49 KM po zoni, revolucionirala je tržište dugotrajne depilacije”, ističu iz Nomasvello.

Estetski centar No+Vello u Tuzli
Estetski centar No+Vello u Tuzli

Usluge koje se nude u centrima u BiH:

 • Depilacija – moderne, visoko efikasne metode depilacije poput:
  • Laserske epilacije;
  • Fotoepilacije putem IPL tehnologije.
 • Anti age tretmani:
  • Fotopodmlađivanje – savremena anti age metoda koja se primjenjuje pretežno na licu, vratu, dekolteu i šakama;
  • Facijalni anti age – Aktivna njega lica kao kombinacija profesionalnih kozmetičkih proizvoda i LED svjetlosne terapije, efikasno vraća svježinu i sjaj kože
 • Izbjeljivanje zuba – Kombinacija LED svjetlosti i prirodnih supstanci. Blag, brz, ugodan i efikasan tretman za izvornu bjelinu zuba.
 • Tjelesni učvršćivač – Kombinacijom specifičnih receptura i LED uređaja potičemo proizvodnju kolagena i elastina za elastičnost i glatkoću kože.
 • Anticelulitni reduktor – Tretman sa anti-celulitnim reduktorom pruža nehiruršku alternativu za efikasno tretiranje celulita.
 • Tretmani za čišćenje kože lica i tijela – Blago i efikasno dubinsko čišćenje i uklanjanje nečistoća sa kože uz upotrebu najinovativnijih tehnologija (ultrazvuk i galvanska energija) i kozmetičkih preparata sa vlastitim recepturama.
 • Tretmani akni (bubuljica) IPL tehnologijom – više od 70% uspjelih tretmana akni (bubuljica) u svijetu ostvareno je IPL tehnologijom.

No+Vello – kompanija sa 12 centara širom BiH

No+Vello je kompanija koja je osnovana u Španiji 2007. godine. Ubrzo nakon osnivanja, doživjela je rast ne samo na teritoriji Španije, nego i šire i to putem franšiznog modela poslovanja. Kompanija je prenijela svoju ekspertizu na međunarodni nivo i ubrzo se desila rapidna ekspanzija.

No+Vello je revolucionirao tržište uvođenjem jedinstvene tarife za tretmane fotoepilacije i fotopodmlađivanja uz korištenje IPL tehnologije (tehnologija intenzivne pulsirajuće svjetlosti).

”Ključ našeg uspjeha leži u demokratizaciji usluga, koje su postale dostupne svakome, stoga smo danas jedna od najunosnijih franšiza na tržištu. Uporedo sa međunarodnom ekspanzijom, Nomasvello neumorno radi na uvođenju nove tehnologije i tretmana koji se baziraju na toj tehnologiji”, ističu iz ove kompanije.

Što se tiče Bosne i Hercegovine, prvi centar je otvoren 2010. godine u Sarajevu, a ubrzo poslije toga su otvoreni centri u Mostaru, dva centra u Banja Luci, Zenici, Tuzli, Gračanici, Brčkom, Tesliću i Ljubuškom, te još dva centra u Sarajevu.

No+Vello klijenti su se brzo uvjerili u kvalitet tretmana, a o tome svjedoči i podatak da je do kraja 2016. godine kroz centre prošlo preko 15.000 klijenata, a tretmani su sprovedeni na oko 30.000 zona. Ukupno je u Nomasvello centrima zaposleno 27 osoba koje su prošle specijalizovanu obuku kako bi mogle sprovoditi tretmane.

TNT Radio podržava porodične biznise

Kako bi podržali male porodične biznise i omogućili njihovu što bolju vidljivost, TNT Radio pokrenuo je jedinstvenu inicijativu u kojoj osigurava mjesec dana besplatne reklame za novoosnovane porodične firme na nekom od lokalnih TNT radija u svojoj Grupaciji, u Travniku, Zenici, Tuzli i Sarajevu. Javite se!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img