6 C
Sarajevo

Estetski centar No+Vello u Tuzli – Vrhunska usluga za epilaciju, depilaciju, izbjevljivanje zuba, akne

Želite li izgledati 20 godina mlađe, posjetite estetski centar No+Vello u Tuzli

Novootvoreni estetski centar No+Vello u Tuzli (zgrada Avaza, ul. Maršala Tita 2) s vama je od ponedjeljka do subota od 9 do 20 sati. No+Vello je svjetski lider u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje. Pred njima je više od 11 godina iskustva sa preko 1000 centara širom svijeta i preko milion klijenata.

”Naša pionirska, inovativna i privlačna tarifa od 49 KM po zoni, revolucionirala je tržište dugotrajne depilacije”, ističu iz Nomasvello.

Estetski centar No+Vello u Tuzli
Estetski centar No+Vello u Tuzli

Usluge koje se nude u centrima u BiH:

 • Depilacija – moderne, visoko efikasne metode depilacije poput:
  • Laserske epilacije;
  • Fotoepilacije putem IPL tehnologije.
 • Anti age tretmani:
  • Fotopodmlađivanje – savremena anti age metoda koja se primjenjuje pretežno na licu, vratu, dekolteu i šakama;
  • Facijalni anti age – Aktivna njega lica kao kombinacija profesionalnih kozmetičkih proizvoda i LED svjetlosne terapije, efikasno vraća svježinu i sjaj kože
 • Izbjeljivanje zuba – Kombinacija LED svjetlosti i prirodnih supstanci. Blag, brz, ugodan i efikasan tretman za izvornu bjelinu zuba.
 • Tjelesni učvršćivač – Kombinacijom specifičnih receptura i LED uređaja potičemo proizvodnju kolagena i elastina za elastičnost i glatkoću kože.
 • Anticelulitni reduktor – Tretman sa anti-celulitnim reduktorom pruža nehiruršku alternativu za efikasno tretiranje celulita.
 • Tretmani za čišćenje kože lica i tijela – Blago i efikasno dubinsko čišćenje i uklanjanje nečistoća sa kože uz upotrebu najinovativnijih tehnologija (ultrazvuk i galvanska energija) i kozmetičkih preparata sa vlastitim recepturama.
 • Tretmani akni (bubuljica) IPL tehnologijom – više od 70% uspjelih tretmana akni (bubuljica) u svijetu ostvareno je IPL tehnologijom.

No+Vello – kompanija sa 12 centara širom BiH

No+Vello je kompanija koja je osnovana u Španiji 2007. godine. Ubrzo nakon osnivanja, doživjela je rast ne samo na teritoriji Španije, nego i šire i to putem franšiznog modela poslovanja. Kompanija je prenijela svoju ekspertizu na međunarodni nivo i ubrzo se desila rapidna ekspanzija.

No+Vello je revolucionirao tržište uvođenjem jedinstvene tarife za tretmane fotoepilacije i fotopodmlađivanja uz korištenje IPL tehnologije (tehnologija intenzivne pulsirajuće svjetlosti).

”Ključ našeg uspjeha leži u demokratizaciji usluga, koje su postale dostupne svakome, stoga smo danas jedna od najunosnijih franšiza na tržištu. Uporedo sa međunarodnom ekspanzijom, Nomasvello neumorno radi na uvođenju nove tehnologije i tretmana koji se baziraju na toj tehnologiji”, ističu iz ove kompanije.

Što se tiče Bosne i Hercegovine, prvi centar je otvoren 2010. godine u Sarajevu, a ubrzo poslije toga su otvoreni centri u Mostaru, dva centra u Banja Luci, Zenici, Tuzli, Gračanici, Brčkom, Tesliću i Ljubuškom, te još dva centra u Sarajevu.

No+Vello klijenti su se brzo uvjerili u kvalitet tretmana, a o tome svjedoči i podatak da je do kraja 2016. godine kroz centre prošlo preko 15.000 klijenata, a tretmani su sprovedeni na oko 30.000 zona. Ukupno je u Nomasvello centrima zaposleno 27 osoba koje su prošle specijalizovanu obuku kako bi mogle sprovoditi tretmane.

TNT Radio podržava porodične biznise

Kako bi podržali male porodične biznise i omogućili njihovu što bolju vidljivost, TNT Radio pokrenuo je jedinstvenu inicijativu u kojoj osigurava mjesec dana besplatne reklame za novoosnovane porodične firme na nekom od lokalnih TNT radija u svojoj Grupaciji, u Travniku, Zenici, Tuzli i Sarajevu. Javite se!

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
spot_img