EON korisnici/ Da li ste spremni za još moćniji internet?

Podijelite s prijateljima!

Od sada korisnici EON i EON DUO paketa, te Duo i Trio Grande paketa mogu da uživaju u novim, povećanim brzinama interneta, piše biznis portal poslovne.com! 

Brzine se povećavaju automatski. U EON Light paketu sa 100 na 150. U EON Full paketu sa 150 na 200, a u EON Premium paketu sa 300 na 400 megabita po sekundi!

Odlična akcija za EON korisnike

Također, korisnici koji zaključe ugovor za neki od EON paketa mogu da iskoriste fenomenalnu akciju. U prvih 6 mjeseci po 1 KM za EON pakete koji sadrže televiziju, internet i fiksnu telefoniju. Zatim 4 mjeseca po 1 KM za uslugu televizije i interneta u EON Duo paketima ili 3 mjeseca po 1 KM u EON TV paketima. 

Ukoliko izaberete EON Full paket sa internetom, televizijom i telefonijom, gledat ćete najatraktivnije HBO Premium sadržaje. Sve to 12 mjeseci promotivno na kanalima HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, HBO OD, HBO GO, Cinemax HD i Cinemax 2 HD.

EON korisnici – Zašto da izaberete EON paket?

Zato što možete da surfate najbržim internetom već od 150 Mbps u početnim paketima i 400 Mbps u Premium paketu.

Samo u okviru Telemach ponude možete da gledate najkvalitetniji TV sadržaj na kanalima Nova BH, N1, Nova Sport, Sport Klub, Pikaboo, IDJ TV i mnogim drugim.

EON mobilna aplikacija nudi sadržaje na bilo kojem uređaju

Zato što EON svaki TV pretvara u Smart TV i daje super funkcionalnosti. Personalizovani sadržaj, EON Kids profil, naprednu funkciju vraćanja TV sadržaja do 7 dana unazad. Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova uz sliku i zvuk najvišeg kvaliteta. Mogućnost gledanja YouTube-a preko TV-a, igranje igrica i ostalo.

Pored toga, uz EON aplikaciju možete da gledate sadržaj na bilo kojem mobilnom uređaju, tabletu, računaru ili SMART TV-u.

Iskoristite ovu fenomenalnu akciju i doživite iskustvo vrhunskih inovativnih usluga televizije, interneta i telefonije uz EON pakete!

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na poslovne.com unutar preuzetog članka. Hvala.

Pročitajte i ovo

Povezani članci

Možda vas zanima

Ušteda novca – Kako da uštedimo više novca

Ušteda novca - Da li ste se ikada pitali imate li dovoljno ušteđevine da pokrijete neke ne planirane troškove? Ako je vaš...

5 savjeta za besplatan marketing na Linkeidnu

Besplatan marketing na LinkedIn, kao glavna društvena mreža za poduzetnike, iz dana u dan postaje sve popularniji u svijetu, piše biznis portal...

Kako da otvorite studio za bodipirsing?!

Ukoliko volite bodipirsing i želite da vodite neuobičajni posao, razmislite o mogućnosti da otvorite sopstveni studio za bodipirsing, piše poslovni portal poslovne.com

Želite biti u toku sa najnovijim vijestima?

Voljeli bismo čuti vaše mišljenje! Unesite svoje podatke i ostajemo u kontaktu.