-3.1 C
Sarajevo
Poslovne vijestiEON korisnici/ Da li ste spremni za još moćniji internet?

EON korisnici/ Da li ste spremni za još moćniji internet?

Od sada korisnici EON i EON DUO paketa, te Duo i Trio Grande paketa mogu da uživaju u novim, povećanim brzinama interneta, piše biznis portal poslovne.com! 

Brzine se povećavaju automatski. U EON Light paketu sa 100 na 150. U EON Full paketu sa 150 na 200, a u EON Premium paketu sa 300 na 400 megabita po sekundi!

Odlična akcija za EON korisnike

Također, korisnici koji zaključe ugovor za neki od EON paketa mogu da iskoriste fenomenalnu akciju. U prvih 6 mjeseci po 1 KM za EON pakete koji sadrže televiziju, internet i fiksnu telefoniju. Zatim 4 mjeseca po 1 KM za uslugu televizije i interneta u EON Duo paketima ili 3 mjeseca po 1 KM u EON TV paketima. 

Ukoliko izaberete EON Full paket sa internetom, televizijom i telefonijom, gledat ćete najatraktivnije HBO Premium sadržaje. Sve to 12 mjeseci promotivno na kanalima HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, HBO OD, HBO GO, Cinemax HD i Cinemax 2 HD.

EON korisnici – Zašto da izaberete EON paket?

Zato što možete da surfate najbržim internetom već od 150 Mbps u početnim paketima i 400 Mbps u Premium paketu.

Samo u okviru Telemach ponude možete da gledate najkvalitetniji TV sadržaj na kanalima Nova BH, N1, Nova Sport, Sport Klub, Pikaboo, IDJ TV i mnogim drugim.

EON mobilna aplikacija nudi sadržaje na bilo kojem uređaju

Zato što EON svaki TV pretvara u Smart TV i daje super funkcionalnosti. Personalizovani sadržaj, EON Kids profil, naprednu funkciju vraćanja TV sadržaja do 7 dana unazad. Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova uz sliku i zvuk najvišeg kvaliteta. Mogućnost gledanja YouTube-a preko TV-a, igranje igrica i ostalo.

Pored toga, uz EON aplikaciju možete da gledate sadržaj na bilo kojem mobilnom uređaju, tabletu, računaru ili SMART TV-u.

Iskoristite ovu fenomenalnu akciju i doživite iskustvo vrhunskih inovativnih usluga televizije, interneta i telefonije uz EON pakete!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img