-1.2 C
Sarajevo
Poslovne vijestiBook Cafe - Novi sastojak u loncu

Book Cafe – Novi sastojak u loncu

Book Cafe – Knjižara koja uskoro obilježava 4 godine postojanja i 4.000 prodatih knjiga. Ideju da se na jednom mjestu objedini uživanje u omiljenoj knjizi i kahvi, mirisu knjige i kahve, piše poslovni portal poslovne.com.

Book Cafe uskoro očekuje priliku da zaživi u svom pravom ruhu, tačnije da pored online platforme otvori alive knjižaru.

Na sajtu www.bookcafe.ba, čiju je izradu pomogla Fondacija Mozaik kroz Startup studio, nalazi se veći izbor knjiga, ali to nije jedino u ponudi. Pored toga može se i dodatno nekom ostvariti želja da nabavi dugo traženu knjigu. Samo bi trebalo da pošalje upit.

Šta su to do sad uradili? Prodali preko 3.500 knjiga. Usrećili mnoge klijentice i klijente, te im pomogli na putu da urade naučne i stručne radove. Dobili preko 2.000 lajkova na Facebooku i do sada preko 2.500 posjeta na stranici za samo mjesec i po dana.

Book Cafe razvija ideju da postane Eco Book Cafe koji će u offline prostoru pružiti ekološki prihvatljiv kutak.

Senzorno pogodan, prirodan i pun knjiga koje su štampane od reciklirajućeg papira. Iz nadgledanog uzgoja drveta ili polovnih knjiga čime živimo preteču reciklaže, tj. ponovno korišćenje energije.

Knjižara je i ‘eco friendly’. Jer doo 80 % knjiga koje prodaju su štampane od recikliranog ili čuvanog papira- FSC garancija. Prodaju i polovne knjige. Pošiljke pakuju u papir za ponovno korištenje.

Nadamo se da će Sarajevo uskoro dobiti ovakav prostor, vrijedan posjete.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img