20.5 C
Sarajevo
PoslovnePoslovne vijestiBlicnet nudi kompletan asortiman telekomunikacijskih usluga

Blicnet nudi kompletan asortiman telekomunikacijskih usluga

Blicnet, društvo sa ograničenom odgovornošću za telekomunikacije predstavlja licenciranog operatera fiksne telefonije, internet servis provajdera (ISP), mrežnog operatera, pružaoca kablovskog TV servisa i sistemskog integratora.

blicnet nudi kompletan asortiman telekomunikacijskih usluga
Blicnet

Blicnet d.o.o. Banja Luka zauzima značajnu poziciju na BiH tržištu i postaje prepoznatljiv po pružanju novih servisa, visokog nivoa kvaliteta usluga i profesionalnog odnosa prema korisnicima.

Uz konstantno praćenje svjetskih trendova i najnovijih tehnoloških dostignuća na polju telekomunikacija, u kompaniji Blicnet se pažljivo osluškuju želje i potrebe korisnika. Dugogodišnje iskustvo poslovanja izgradilo je mrežu povjerenja sa korisnicima što nam predstavlja najbolju preporuku na tržištu.

Cilj Blicneta je dugoročno ostati najkvalitetniji i najveći alternativni operater na tržištu Bosne i Hercegovine koji nudi kompletan asortiman telekomunikacijskih usluga, pri tome obezbjeđujući visok kvalitet usluge za svoje korisnike i isplativost komunikacijskih rješenja. Kontinuiranim planiranjem budućih postupaka nastojimo osigurati postizanje boljih rezultata i zadovoljstva kako zaposlenih, tako i naših korisnika, a veliki značaj pridajemo kreativnosti i inovacijama, jer novim idejama stvaramo nova i bolja rješenja.

Mreža prodajnih objekata obuhvata nekoliko gradova Bosne i Hercegovine s ciljem proširenja na ostala područja s ponudom kompletnih komunikacijskih usluga (internet, fiksna telefonija, digitalna HD televizija, iznajmljivanje telekomunikacijske opreme), integratorske usluge po principu “ključ u ruke” za implementaciju kompletnih informacijskih sistema, itd.

Televizija

Otputujte na egzotične destinacije, obezbijedite sebi odlična mjesta na omiljenim utakmicama, budete prvi na licu mjesta svih svjetskih dešavanja…

Na raspolaganju su vam raznovrsni informativni, dokumentarni, sportski, zabavni i dječji sadržaji domaćih i inostranih programa i to u SD i HD rezoluciji. Udobno se smjestite u omiljenu fotelju i zaputite se u pustolovine.

Sve ono što ste oduvijek željeli od televizijskih sadržaja donosi vam Blicnet televizija!

blicnet nudi kompletan asortiman telekomunikacijskih usluga
Blicnet

Pogledajte pakete kanala.

Internet

Blicnet Internet pruža osjećaj zadovoljstva nudeći jednostavno i brzo surfanje velikim brzinama do 50 Mbps bez ograničenja saobraćaja. Zato ostvarite brzu i kvalitetnu vezu bez velikih troškova.

Preporučujemo da Internet koristite u TRIO i DUO paketima jer su brzine veće a cijene niže!

Najbolji oblik savremenih komunikacija – Blicnet fiksna telefonija

Telefonirajte povoljnije prema svim destinacijama i ostvarite značajnu uštedu uz Blicnet fiksnu telefoniju koja vam omogućava neometanu komunikaciju. Sa našom fiksnom telefonijom prevazilazite prostorne udaljenosti, obavljate poslove, upoznajete se, zabavljate…

Cijene poziva možete pogledati ovdje.

Putem telefonskog priključka možete telefonirati i slati fax, a uz klasičnu upotrebu nudimo vam i niz dodatnih telefonskih usluga, kao što su identifikacija poziva, preusmjeravanje poziva, poziv na čekanju…

 Prednosti Blicnet fiksne telefonije:

  • Mjesečna pretplata (12,00 KM)
  • Besplatan telefonski broj
  • Značajno niže cijene poziva
  • Provjera listinga poziva i troškova na servisi.blic.net
  • Elektronski račun i pregled računa i uplata online
  • Upotreba naprednih telefonskih servisa (CLIP, CLIR, poziv na čekanju, e-sekretarica, transfer poziva…)

Od sada možete istovremeno da obavljate više radnji pri tome ne gubeći nijednu informaciju.

Paketi

Da biste u potpunosti uživali u svojoj kući odaberite kombinovane pakete usluga (Digitalna televizija + Internet + Fiksna telefonija), iskoristite njihove pogodnosti i pri tome uštedite novac.

Sve prednosti Blicnet usluga udružite u jedan jedinstveni paket koji će odgovoriti na sve vaše zahtjeve uz veliku ekonomičnost.

Imate potrebu da svakodnevno koristite Internet, da telefonirate, a pri tom želite da uživate i u gledanju digitalne televizije sa kvalitetnom slikom – rješenje je u korištenju Blicnet paketa sa kombinacijom uslugama koja odgovara Vašim potrebama…

PROČITAJTE:  Italijanska banka Banca Etica investira milion eura u Mikrokreditnu fondaciju LIDER

DUO paketi predstavljaju kombinaciju dvije Blicnet usluge i omogućavaju korištenje usluga uz značajnu uštedu novca i brojne druge olakšice.

TRIO paketi su idealna kombinacija usluga za svaku porodicu i modernu aktivnu osobu.

Korištenjem TRIO paketa ostvarujete maksimalne pogodnosti, imate na raspolaganju veći broj usluga uključenih u mjesečnoj pretplati, neometano obavljate više različitih funkcija i pri tome štedite novac.

Blicnet Wireless

Ukoliko niste u zoni dostupnosti kablovske mreže, sve naše usluge dostupne su vam wireless (bežičnim) pristupom.

Mapu pokrivenosti wireless signalom pogledajte u nastavku.

blicnet nudi kompletan asortiman telekomunikacijskih usluga
Blicnet

Gledajte dva mjeseca HBO i Cinemax paket na poklon

Aktivirajte HBO i Cinemax HD dodatni paket TV kanala uz aktuelnu akcijsku ponudu u Blicnetu i gledajte čak dva mjeseca HBO i Cinemax kanale bez dodatne naknade. Po isteku dva mjeseca, koji se računaju od dana aktivacije paketa, HBO i Cinemax paket se naplaćuje po redovnoj cijeni od 9,90 KM mjesečno.

Akcija važi od 15.01. do 15.03.2021. za nove korisnike dodatnog paketa kanala koji ugovor zaključe na 12 mjeseci. HBO i Cinemax paket je dostupan uz uslugu digitalne kablovske televizije.

Moj Blicnet mobilna aplikacija

Uz Moj Blicnet aplikaciju u svakom trenutku imaš jednostavan pregled informacija o svom paketu usluga, računa i uplata, Blicnet ponuda, kao i mogućnost aktivacije dostupnih Blicnet dodataka i aktuelnih akcija. Moj Blicnet aplikacija je dostupna za Android mobilne platforme

Sadržaj/meni Moj Blicnet mobilne aplikacije:

U Moj Blicnet aplikaciji možeš se informisati o detaljima svog paketa usluga, aktivirati dodatne usluge, TV pakete ili tarifne opcije. Aktivirati dostavu Blicnet računa na e-mail. Pregledati svoje račune i uplate. Pozvati Korisnički centar.

Sve informacije su na jednom mjestu za korisnike koji koriste rezidentalne pakete (pakete za fizička lica).

Sadržaj/meni aplikacije predstavljen je kroz nekoliko kategorija:

Početna strana na kojoj su prikazani:

Detalji usluga – pregled tvojih usluga, naziv paketa, e-mail adresa, pregled potrošnje,

Akcijske ponude – aktuelne pogodnosti za korisnike Blicnet usluga, uz mogućnost aktivacije aktuelnih akcijskih ponuda

Dodatni TV paketi kanala – uz mogućnost aktivacije dodatnih TV paketa (HBO i Cinemax HD, Digital Premium)

Dodatne tarifne opcije u Blicnet fiksnoj telefoniji, uz mogućnost aktivacije dodatnih tarifnih opcija (Prijatelj broj i BiH Flat)

Pogledaj sve ponude – pregled Blicnet ponude, aktuelnih akcijskih ponuda, tarifnih opcija i servisa, dodatnih TV paketa, uz mogućnost njihove aktivacije (DTV: Standard, DUO: Standard, Zadruga Live paket, Extra Mix paket, servis Uključenje na riječ, itd…)

Korisnička zona – pomoć i podrška korisniku u korištenju usluga. Brojevi Blicnet Korisničkog centra i tima podrške za fizička i pravna lica (besplatni brojevi 0800 30 600 i 0800 30 630). Aktivacija primanja Blicnet računa putem e-maila. Mogućnost prijave smetnje u radu usluga.

Računi i uplate – prikaz mjesečnih računa i uknjiženih uplata

Parking i Parking istorija – unošenje brojeva registarskih tablica automobila, zona i gradova za parking

Podešavanja – podešavanje izgleda aplikacije

O aplikaciji – aplikaciju kreirao Blicnet team.

Korisnički centar

Na stranicama korisničkog centra možete pronaći informacije o uslugama, načinima korištenja i servisiranju.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima