16.6 C
Sarajevo

Bingo City Center/ Nagradna igra povodom četvrtog rođendana

Jeste li spremni za neeeezaboravan shopping? Bingo City Center u novembru slavi četvrti rođendan i tim povodom vas poziva na slavlje, ovoga puta zbog epidemiološke situacije nešto drugačije nego prethodnih godina, ali ne manje zabavno.

Ove godine Bingo City Center je za svoje kupce pripremio super nagradnu igru pod nazivom “Za 4 naše, nagrade su vaše”. 

Nagradna igra počinje 15.10.2020. godine  i traje do 11.11.2020. godine, kada će biti upriličeno izvlačenje glavne nagrade – shopping u vrijednosti od 4000 KM! 

Osim veeelikog shoppinga kao glavne nagrade, Bingo City Center vjerne kupce svake sedmice nagrađuje kupovinom u vrijednosti od 1000 KM, 10X100 KM i 10X 50 KM.

Sasvim dovoljno razloga da čim prije krenete u shopping avanturu u vašem omiljenom Bingo City Centeru.

Pravo na učešće imaju svi državljani Bosne i Hercegovine koji u Bingo City Centeru ostvare kupovinu u minimalnoj vrijednosti 50 konvertibilnih maraka, tokom jednog kalendarskog dana, a najbolje od svega je što račune iz trgovina možete zbrajati.

Vrijeme je za super rođendanski shopping u Bingo City Centeru koji vam osim dobre zabave i osmijeha na licu može donijeti i puno više. Slavite, uživajte i osvojite odlične nagrade. Pravilnik nagradne igre pročitajte OVDJE

I ne zaboravite pratiti novosti na društvenim mrežama OVDJE I OVDJE

BINGO City Center. Svi su tu gdje želje ožive. Budite i vi.

BCC KV B day
BCC KV B day
spot_img