10 C
Sarajevo
Poslovne vijestiBBI Mastercard Business kartice

BBI Mastercard Business kartice

BBI Mastercard – Za sve članove BBI VIP Business Cluba koji dosad nisu koristili BBI Master Business Debit karticu, te apliciraju do 31.12.2020.godine, omogućeno je izdavanje ove kartice bez naknade za upisninu i izdavanje za prvu godinu korištenja.

Apliciranje se može uraditi putem web stranice BBI banke: https://www.bbi.ba/bs/pravna-lica/BBI-Business-MasterCard.

Korištenje kartice za različita plaćanja u vezi sa Vašim poslovanjem je lakše, brže i jednostavnije u odnosu na standardna bezgotovinska plaćanja, što je posebno važno u ovom vremenu u kojem nam je preporučeno izbjegavanje svih nepotrebnih fizičkih konataka i komuniciranja.

BBI Mastercard

Takođe Vas obavještavamo da je Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard od 1. septembra startala sa velikom nagradnom igrom “BBI banka & Mastercard nagrađuju 2020“.

Učešće u ovoj nagradnoj igri mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog kalendarskog mjeseca naprave najmanje 5 (pet) beskontaktnih ili online transakcija na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 100 KM.

Izvlačenje dobitnika provest će se metodom slučajnog odabira putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, koje će biti upriličeno svakog drugog četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec.

U nagradnom fondu se nalazi 40 vrijednih nagrada – dvadeset laptopa, deset mobitela i deset turističkih putovanja u BiH.

Sve informacije o nagradnoj igri dostupne su na web stranici bbi banke: www.bbi.ba, detalji su navedeni u Pravilima nagradne igre koja možete preuzeti ovdje. Dodatne informacije zainteresovani također mogu dobiti putem besplatnog info telefona 080 020 020.

spot_img