13.8 C
Sarajevo
Poslovne vijestiBBI Mastercard Business kartice

BBI Mastercard Business kartice

BBI Mastercard – Za sve članove BBI VIP Business Cluba koji dosad nisu koristili BBI Master Business Debit karticu, te apliciraju do 31.12.2020.godine, omogućeno je izdavanje ove kartice bez naknade za upisninu i izdavanje za prvu godinu korištenja.

Apliciranje se može uraditi putem web stranice BBI banke: https://www.bbi.ba/bs/pravna-lica/BBI-Business-MasterCard.

Korištenje kartice za različita plaćanja u vezi sa Vašim poslovanjem je lakše, brže i jednostavnije u odnosu na standardna bezgotovinska plaćanja, što je posebno važno u ovom vremenu u kojem nam je preporučeno izbjegavanje svih nepotrebnih fizičkih konataka i komuniciranja.

BBI Mastercard

Takođe Vas obavještavamo da je Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard od 1. septembra startala sa velikom nagradnom igrom “BBI banka & Mastercard nagrađuju 2020“.

Učešće u ovoj nagradnoj igri mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog kalendarskog mjeseca naprave najmanje 5 (pet) beskontaktnih ili online transakcija na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 100 KM.

Izvlačenje dobitnika provest će se metodom slučajnog odabira putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, koje će biti upriličeno svakog drugog četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec.

U nagradnom fondu se nalazi 40 vrijednih nagrada – dvadeset laptopa, deset mobitela i deset turističkih putovanja u BiH.

Sve informacije o nagradnoj igri dostupne su na web stranici bbi banke: www.bbi.ba, detalji su navedeni u Pravilima nagradne igre koja možete preuzeti ovdje. Dodatne informacije zainteresovani također mogu dobiti putem besplatnog info telefona 080 020 020.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima