5.5 C
Sarajevo
Poslovne vijestiAuto Marketing Sarajevo - Zaradite reklamirajući na svojim automobilima

Auto Marketing Sarajevo – Zaradite reklamirajući na svojim automobilima

Auto Marketing Sarajevo pruža usluge oglašavanja na vozilima privatnih lica, ali i svih onih lica koji su voljni iznajmiti reklamni prostor na svom vozilu ili više njih ukoliko posjedu više vozila

Platforma je to za mjerljivo i upečatljivo oglašavanje brendova na vozilima.

”Auto Marketing omogućava brendovima da na kreativan i upečatljiv način prenesu poruku do svojih kupaca. Isto tako mi nudimo sjajnu mogućnost zarade za one koji mnogo voze”, ističu iz ove firme.

Auto Marketing Sarajevo
Auto Marketing Sarajevo

Postani vozač i zarađuj dok voziš!

Iz ove sarajevske firme poručuju da svi mogu učestvovati i prijaviti svoja vozila: taksisti, privatna vozila i vozila u vlasništvu drugih kompanija.

”Oglašavanje na automobilima nije posve novi način marketinga. Međutim u kombinaciji sa modernim tehnologijama te uz geografski ciljane kampanje Auto Marketing otvara jednu potpuno novu dimenziju oglašavanja”, ističu iz Auto Marketinga.

Sa druge strane ako ste vlasnik automobila, Auto Marketing je odlična prilika da Vaš automobil radi za Vas i generiše mjesečni prihod, dok Vi koristite automobil za Vaše svakodnevne aktivnosti i poslove.

Više informacija možete pronaći na https://www.automarketing.media/

TNT Radio podržava porodične biznise

Kako bi podržali male porodične biznise i omogućili njihovu što bolju vidljivost, TNT Radio pokrenuo je jedinstvenu inicijativu u kojoj osigurava mjesec dana besplatne reklame za novoosnovane porodične firme na nekom od lokalnih TNT radija u svojoj Grupaciji, u Travniku, Zenici, Tuzli i Sarajevu. Javite se!

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
spot_img