-1.2 C
Sarajevo
Poslovne vijestiAkcijska ponuda štednje u MF banci

Akcijska ponuda štednje u MF banci

Akcijska ponuda štednje u MF banci – Povodom obilježavanja Svjetskog dana štednje 31.oktobra, MF banka predstavlja akcijsku ponudu oročene i dječije štednje uz vrlo atraktivne kamatne stope.

U toku akcijskog perioda koji traje od 30.10. do 7.11.2020. ukoliko se odlučite na vremenski perod oročenja od 48 mjeseci, u prilici ste da ostvarite kamatnu stopu od 3,10% na Oročenu štednju, odnosno 3,20% na dječiju oročenu štednju.

Akcijska ponuda štednje u MF banci – Za oročenu štednju se često kaže da je najsigurniji i najjednostavniji oblik štednje. Kod ove vrste štednje vaš novac se oročava u banci uz odgovarajuću kamatu tokom tačno definisanog vremenskog perioda u kojem očekujete da vam taj novac neće biti potreban.

Akcijska ponuda štednje u MF banci
Akcijska ponuda štednje u MF banci 2

Ali čak i ako vam zatreba, ne brinite. Novac možete dobiti i prije isteka oročenja kada će Banka na sredstva oročenog uloga obračunati kamatu po viđenju.

Pored posebnih kamatnih uslova u MF banci su pripremili i posebno iznenađenje u vidu poklona za sve nove štediše koji dogovore štednju tokom predviđenog akcijskog perioda.
Više informacija o ovoj akciji i ostalim proizvodima MF banke pronađite na web stranici www.mfbanka.com ili vama najbližoj poslovnici MF banke.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img