23.8 C
Sarajevo

Agencija CA Certified Accountant – Agencija za računovodstvo iz Sarajeva

Agencija CA Certified Accountant – Agencija za računovodstvo iz Sarajeva ima sve što vam je potrebno oko vođenja firme

Trebate neku od sljedećih usluga : računovodstvo, knjigovodstvo, finansije, porezno ili Vam je potrebno poslovno savjetovanje – pravo rješenje za Vas je „CA“ Certified Accountant – Agencija za računovodstvo iz Sarajeva.

Agencija CA Certified Accountant – Agencija za računovodstvo obavlja sve vrste računovodstvenih usluga potrebnih za Vaš biznis, porezno savjetovanje prema aktuelnim propisima, finansijsko planiranje, primjenu i kontrolu, te vođenje poslovnih knjiga, za sve oblike poslovnih subjekata kao što su sve vrste obrtne djelatnosti, sve vrste preduzeća kao i Udruženja.

Agencija ''CA'' Certified Accountant
Agencija CA Certified Accountant

”Vaša obaveza je da redovno dostavljate dokumentaciju lično ili putem e-mail-a. Naše obaveze su: da sve složimo, skeniramo, knjižimo, obračun PDV i kreiranje PDV prijave i predaja Upravi za indirektno oporezivanje, kao i priprema svih ostale zakonski obavezne izvještaje i predaja istih. Obračun plata i dostava platnih listi uposlenicima, kao i priprema naloga za plaćanje i predaja prijava poreznoj upravi je naš posao”, ističu iz ove Agencije.

Za sve informacije pozovite 062/386-723 ili posjetite stranicu www.2ca.ba.

Vjerujte nam mi smo računovođe – „CA“ CERTIFIED Accountant – Agencija za računovodstvo Sarajevo.

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
spot_img