PoslovnePoslovne vijestiAddiko Red Wednesday - podignite kredit uz poklon do 500KM

Addiko Red Wednesday – podignite kredit uz poklon do 500KM

Nakon ljetne pauze, ponovo je aktuelna specijalna Addiko Red Wednesday, javlja poslovni portal poslovne.com

Srijeda, 07.10.2020. datum je kada definitivno trebate posjetiti poslovnice Addiko banke ukoliko su vam potrebna kreditna sredstva.

Svi postojeći i novi klijenti, koji 07.10.2020. apliciraju, te im bude odobren i plasiran Addiko Blic gotovinski kredit, ostvaruju dupli dobitak. Kredit bez troškova obrade i poklon u iznosu do 500 KM, zavisno od visine ugovorenog kredita.

“Akcija Red Wednesday je izuzetno dobro prihvaćena od naših klijenata. Te smo odlučili da za početak jeseni naše klijente obradujemo novom Crvenom srijedom i poklonom koji može iznositi do 500 KM”, istakla je Belma Sekavić-Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

“Uvijek se trudimo fokusirati se na one pogodnosti koje su našim klijentima najvažnije. Novčani poklon se do sada pokazao kao najbolji izbor,” istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka. Dodao je da u akciji mogu učestvovati svi građani, bez obzira da li su klijenti Addiko banke.

Addiko banka kontinuirano radi na unapređenju svoje ponude. Vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima.

Akciju Addiko Red Wednesday u Bosni i Hercegovini Addiko banke organizuju drugi put ove godine, a treću godinu zaredom.

I ovaj put je zahtjev za kredit moguće podnijeti u bilo kojoj poslovnici Banke. Putem Addiko kontakt centra (pozivom ili mailom), te putem zvanične Facebook stranice Banke.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima